Ατρόμητος-Βόλος 1-2: Σπουδαία νίκη Θεσσαλών με ανατροπή

από AllAboutARIS

Ένα δίλεπτο αρκούσε για τον Βόλο, προκειμένου να φύγει με το διπλό (1-2) από την έδρα του Ατρομήτου και να βγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας της Stoiximan Super League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Θεσσαλούς ήταν ο Μαρκ Κόσζτα, με τον Ούγγρο επιθετικό να έχει την ασίστ και το γκολ στο δίλεπτο ανατροπής (67′ και 68′) της ομάδας του.

Το σκορ για τον σύλλογο του Περιστερίου άνοιξε στο 41΄με υπέροχο σουτ μέσα από την περιοχή ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα.Με δέκα παίκτες τελειώσαν το ματς οι δύο ομάδες, καθώς αρχικώς ο Φρανζ Μπρόνσον και μετέπειτα ο Νεμάνια Γκλάβτσιτς είδαν την κόκκινη κάρτα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόνσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο (85′ Σταυρόπουλος), Τσιγγάρας (77 Μίχορλ), Μπάκου (77′ Γκονθάλεθ), Γιουμπιτάνα (46′ Τσακμάκης), Ουάρντε, Φαν Βέερτ (66′ Φαν Βέερτ)

ΒΟΛΟΣ (Πουρσαϊτίδης): Κόβακς, Μύγας (46′ Σούντγκρεν), Κορρέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού (54′ Τσοκάνης), Κόμπα (85′ Μίλετιτς), Μεντιέτα (88′ Βιγιαφάνιες), Ασεχνούν (54′ Άλτμαν), Κόσζτα

Προτεινόμενα Άρθρα