Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0: Οι Περιστεριώτες επέστρεψαν στις νίκες, οι Αγρινιώτες σώθηκαν και τυπικά

από AllAboutARIS

Ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού για την 6η αγωνιστική των playouts της Stoiximan League και επέστρεψε στις νίκες.

Το ματς
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, οι Περιστεριώτες είχαν την μπάλα στα πόδια της, με τις ευκαιρίες να είναι λίγες. Σταδιακά, όμως οι Αγρινιώτες γίνονταν πιο επικίνδυνοι. Μάλιστα, ο Τζόναθαν Μόρσεϊ είχε καλή στιγμή για να βάλει μπροστά τον Παναιτωλικό στο 16′.

Ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που μπήκε μπροστά στο σκορ. Οι Περιστεριώτες έφεραν την μπάλα στην περιοχή, ο Κλωναρίδης έκανε το σουτ, η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν έδιωξε και ο Αγκιμπού Καμαρά με εξουδετερωμένο τον κίπερ του Παναιτωλικού έκανε το 1-0 στο 30′.

Ο ρυθμός ήταν αυξημένος και στο δεύτερο μέρος και αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες για ένα γκολ. Τελικά αυτό το βρήκε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες έτρεξαν γρήγορα, ο Κωτσόπουλος μοίρασε στον Κλωναρίδης, ο οποίος πλάσαρε στον Ανέστη και έκανε το 2-0.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπρανέσκου, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Αθανασίου, Οικονομίδης, Καμαρά, Γκονζάλεθ, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Μάλης, Χουχούμης, Μλάντεν, Ξενιτίδης, Μπουζούκης, Χουάνπι, Μόρσεϊ, Πέδρο

Φωτορεπορτάζ:EUROKINISSI

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X