Αυγενάκης: «Ο Κλάτενμπεργκ δέχεται απειλές για τη ζωή του»!

από AllAboutARIS

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε μία μεγάλη συνέντευξη, στην οποία και έκανε έναν απολογισμό των πεπραγμένων του στον ελληνικό αθλητισμό.

Μιλώντας στο new-economy.gr, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Ένα απόσπασμα των δηλώσεων:

Για όσους έκαναν λόγο για ήττα του Αυγενάκη στις εκλογές των ομοσπονδιών: «Απαντώ σε όλους αυτούς ότι κέρδισε ο αθλητισμός και είδαμε για πρώτη φορά αθλητές να είναι εκπρόσωποι στις διοικήσεις των ομοσπονδιών. Είδαμε να ψηφίζουν τα ενεργά και νόμιμα σωματεία.»

Για το λάθος που έκανε στις εκλογές της ΕΠΟ: «Δεν έπρεπε να δείξω καλή διάθεση κάνοντας ένα βήμα πίσω με συνέπεια να μην εφαρμοστεί ο τρόπος εκλογών όπως στα άλλα αθλήματα. Κάποιοι το παράφρασαν ή δεν τήρησαν την υπόσχεσή τους να βοηθήσουν για να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά. Δεν ξέρω πόσες φορές με είχαν ανασχηματίσει διάφορα ΜΜΕ που κατευθύνονται από συγκεκριμένες διοικήσεις ομάδων. Τελικά κουμάντο στη χώρα και στην κυβέρνηση κάνει ο Πρωθυπουργός και όχι τα ΜΜΕ».

Για τους ξένους διαιτητές στους κρίσιμους αγώνες της Superleague: «Είναι υποτιμητικό για την ελληνική διαιτησία να διευθύνουν αγώνες της κορυφαίας κατηγορίας ξένοι διαιτητές. Με τον κύριο Κλάτενμπεργκ ο οποίος δεν είναι οπαδός του να υπάρχουν μονάχα ξένοι διαιτητές, έχουμε στόχο να δημιουργηθεί φυτώριο επαγγελματιών Ελλήνων διαιτητών για να μπορούν σιγά σιγά να πάρουν τη σκυτάλη. Δεν είναι άχρηστοι όλοι οι Έλληνες διαιτητές. Έχουμε ικανότατους διαιτητές που μέσα σε όλο αυτό το ομιχλώδες τοπίο που έχει δημιουργηθεί είτε υποτιμάται η ικανότητά τους και ο ρόλος τους, είτε φοβούνται. Ο κύριος Κλάτενμπεργκ μου εμπιστεύτηκε σε προσωπικό επίπεδο ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του.»

Προτεινόμενα Άρθρα