Αυτοί πάνε Ολλανδία – Εκτός ο Νταρίντα

από AllAboutARIS

Εγινε γνωστή η αποστολή του ΑΡΗ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα γίνει στην Ολλανδία. Στη σχετική λίστα που αποτελείται από 25 παίκτες -όπως αναμενόταν- “μπήκε” το όνομα του Κλέιτον Ντιαντί που έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα ενώ εκτός έμεινε ο Βλάντιμιρ Νταρίντα που ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στον αστράγαλο ενώ ο Τσέχος έχει άδεια για οικογενειακούς λόγους, μιας και η σύζυγός του γέννησε το Σάββατο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 

Η αποστολή του ΑΡΗ αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι για το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, όπου μέχρι τις 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Κυριαζής, Κουτρουλίδης, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Jean Jules Mvondo, Pavicic, Pardo, Manu Garcia, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Diandy, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός, Σεβαστίδης, Χαρούπας, Μεμέτογλου, Καραμανλής.

Ο Vladimir Darida, που έχει άδεια για οικογενειακούς λόγους (η σύζυγός του Katerina έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι), έμεινε εκτός αποστολής, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο από την τελευταία προπόνηση στην Πτολεμαΐδα και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας).

Να υπενθυμίσουμε ότι στη διάρκεια της παραμονής στην Ολλανδία έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή τριών φιλικών αγώνων.

Συγκεκριμένα ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει την AZ Alkmaar (24/07, 19:30 ώρα Ελλάδας), την FC Dordrecht (27/07, 16:00 ώρα Ελλάδας) και την NAC Breda (30/07, 20:30 ώρα Ελλάδας).

Προτεινόμενα Άρθρα