Αφήνουν το -6 έξω από τα αποδυτήρια

από AllAboutARIS

Ξεκάθαρα τις τελευταίες περίπου δύο εβδομάδας όλος ο οργανισμός του ΑΡΗ κινείται γύρω από το CAS και την απόφασης που αναμένεται για την υπόθεση Λάσκοφ και τους -6 βαθμούς. Δεν χρειάζεται να εμβαθύνουμε, αφού γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο σημαντική είναι για τη συνέχεια της φετινής χρονιάς.

Παρ’ όλ’ αυτά οι Κιτρινόμαυροι με τις δύο συνεχόμενες νίκες του επί Ατρόμητου και Αστέρα Τρίπολης, απέκτησαν το πάνω χέρι για την εξάδα, από τη στιγμή που εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο από τα πόδια τους. Τα πράγματα είναι απλά. Κερδίζουν τον Ολυμπιακό και δεν τους νοιάζει κανένα άλλο αποτέλεσμα.

Προφανώς και το προηγούμενο χρονικό διάστημα και από τη στιγμή που εκδικάστηκε η υπόθεση στο CAS, έγινε κουβέντα και μεταξύ των παικτών. Κάτι που αντιλήφθηκαν ο Χερμάν Μπούργος με τους συνεργάτες του. Και από τότε έχουν επιδοθεί σε μία προσπάθεια να «βγάλουν» το θέμα μέσα από τα αποδυτήρια. Εκείνο που έχει τονιστεί είναι πως θα πρέπει να μείνει έξω από το μυαλό τους η συγκεκριμένη υπόθεση και να επικεντρωθούν στην προετοιμασία τους για το πώς θα κερδίσουν τον Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα Άρθρα