Αφεντικό της πόλης στο 2.90 ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Με μεγάλο ντέρμπι μπαίνει στα playoffs ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:00).

Αφού ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με καλό μομέντουμ και τρεις νίκες σε τέσσερα ματς, ο Άρης μπαίνει στη μάχη με το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:00). 

Το κίνητρο είναι φυσικά μεγάλο για την ομάδα του Τόλη Τερζή και δεν εστιάζεται μόνο στο βαθμολογικό κομμάτι, αφού κάθε παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ξεχωριστό και σημαντικό, ανεξάρτητα από τους στόχους και την θέση των δύο ομάδων.

Στην προκειμένη φάση, ο Άρης βρίσκεται αρκετά μακριά από τις θέσεις της πρώτης τετράδας, αλλά είναι δεδομένο ότι θα κυνηγήσει τη νίκη σε κάθε αγώνα, με σκοπό να «κλειδώσει» την 5η θέση και να ανέβει όσο πιο πολύ γίνεται βαθμολογικά.

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αποτελεί ιδανική αφετηρία για τους «κίτρινους», οι οποίοι έχουν χτίσει εξαιρετική παράδοση τα τελευταία χρόνια απέναντι στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Για την ακρίβεια, ο Άρης συμπληρώνει αισίως δύο χρόνια αήττητος στα εντός έδρας παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ, ενώ στα τελευταία πέντε ματς (είτε εντός, είτε εκτός έδρας) «έγραψε» μόλις μία ήττα.

Η ομάδα του Τερζή βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό «φεγγάρι» και σίγουρα μπορεί να φτάσει σε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον μεγάλο της αντίπαλο. H νίκη του Άρη βρίσκεται στο 2.90.

Από εκεί και πέρα, μία ματιά στην προϊστορία των παιχνιδιών ανάμεσα στις  δύο ομάδες φανερώνει πως το σκορ σπάνια ξεφεύγει. Οι άμυνες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και τα εφτά συνεχόμενα Under 2,5 δείχνουν τον… δρόμο. Το Under 2.5 Γκολ κοστολογείται στο 1.61.

Στο ίδιο πλαίσιο, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως τρία από τα τελευταία τέσσερα ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ κρίθηκαν στο νήμα και στο ένα γκολ. Το 1-0 κυριαρχεί ως σκορ στα παιχνίδια της τελευταίας διετίας. Το να σημειωθεί ακριβώς ένα γκολ στο ματς βρίσκεται σε απόδοση 4.00! 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του ντέρμπι, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X