Αφιέρωμα της SPORT στο ντέρμπι – Το μήνυμα του Χουλιάν Κουέστα!

από AllAboutARIS

Αφιέρωμα στο αυριανό (28/11) ντέρμπι της Θεσσαλονίκης φιλοξενεί μία από τις κορυφαίες εφημερίδες της Βαρκελώνης, η «SPORT», στην ηλεκτρονική έκδοσή της.

Ο τίτλος του είναι: «Η μυστική ζωή της Θεσσαλονίκης», σε αυτό υπάρχουν ιστορικά στοιχεία για τον ΑΡΗ, αλλά και τον ΠΑΟΚ, την σύνδεσή τους με την πόλη της Θεσσαλονίκης, όπως και δηλώσεις δύο εκ των Ισπανών ποδοσφαιριστών που ανήκουν στις ομάδες.

Από πλευράς ΑΡΗ, τοποθετήθηκε ο Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος ως πρώην παίκτης της Σεβίλλης, σχολίασε: «Μοιάζει πολύ με το Σεβίλλη-Μπέτις. Εδώ είναι πιο επικίνδυνα γιατί δεν είναι χόμπι. Όμως, όσον αφορά το παιχνίδι, είναι το ίδιο: προσπάθεια, πάθος και συγκέντρωση στο μέγιστο».

Ο γκολκίπερ των Κιτρινόμαυρων, με αφορμή το ματς με τα Γιάννινα, σχολίασε: «Ήταν μεγάλη ντροπή και πάμε με την ανάγκη να κερδίσουμε, ναι ή ναι! Ο κόσμος είναι με μας και πρέπει να παίξουμε μέχρι… θανάτου. Έχουν χάσει κι αυτοί και το ντέρμπι είναι στο γήπεδό τους: θα έχουν πίεση. Αυτό μπορεί να μας ωφελήσει».

Το αφιέρωμα της SPORT κλείνει με την υποσημείωση ότι το αυριανό θα είναι το πρώτο ντέρμπι με κόσμο έπειτα από δύο χρόνια.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X