Αφρικανός παίκτης κυπριακής ομάδας… κατηγορείται πως είναι 25 και όχι 19!

από AllAboutARIS

Το όνομά του είναι Φλορίς Τζαβέ. Κατάγεται από την Γκαμπόν και αγωνίζεται στην Κύπρο με τη φανέλα του ΑΡΗ Λεμεσού, αν και ανήκει στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο προσκήνιο, καθώς ναι μεν αγωνίζεται στην εθνική ομάδα u23 της Γκαμπόν, αλλά κατηγορείται πως κρύβει την ηλικία. Συγκεκριμένα, υπάρχουν κατηγορίες για τον Τζαβέ ότι είναι 25 ετών και όχι 19 όπως δηλώνει, ότι κρύβει δηλαδή έξι χρόνια από την ηλικία του.

Η αρχή έγινε όταν η ομάδα U23 της Γκαμπόν νίκησε το Καμερούν με 7-6 στα πέναλτι στον τρίτο και τελευταίο γύρο των προκριματικών που οδήγησαν τους «Πάνθηρες» στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής U23 που φιλοξενείται από το Μαρόκο. Ώρες μετά το παιχνίδι, η διαδικτυακή πλατφόρμα «CFOOT» παρείχε πληροφορίες για το transfermarkt που αποδεικνύουν ότι ο Τζαβέ έκλεισε ήδη τα 25.

Μάλιστα, ένας ποδοσφαιριστή της κυπριακής ομάδας, όπου ανήκει, ο οποίος κράτησε την ανωνυμία του, δηλώνει σίγουρος πως είναι μεγαλύτερος: «Ξέρω αυτόν τον τύπο που τον λένε Τζαβέ. Είναι δανεικός στον ΑΡΗ. Είναι 100% απάτη. Εάν δεν χρησιμοποιούσε την σωστή ταυτότητά του, σήμαινε ότι το παιχνίδι ήταν ένα χάος και θα έπρεπε να ανακληθεί. Μπορώ να σας πω ότι είναι 25 ετών και ένας 25χρονος δεν πρέπει να παίζει σε έναν αγώνα που προορίζεται για άτομα κάτω των 23. Είναι σαν να παίζεις επαγγελματίας εναντίον U19».

Προτεινόμενα Άρθρα