Αύριο ξεκαθαρίζει για πρόγραμμα-τελικό

από AllAboutARIS

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουν στον ΑΡΗ την αυριανή ημέρα μιας και θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα των πλέι οφ και κατ’ επέκταση και η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.
Δύο είναι τα σενάρια που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Το πρώτο αναφέρει πως το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που έχει αναβληθεί να γίνει στις 12 Μαϊου και οι τελευταίες δύο αγωνιστικές των πλέι οφ να πραγματοποιηθούν στις 15 και στις 18 του μήνα, κάτι που θα σημαίνει πως ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει στις 25 Μαϊου.
Το δεύτερο σενάριο αναφέρει να γίνει κανονικά αγωνιστική στις 12 Μαϊου και το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός να μπει στις 15 του μήνα. Τότε ο τελικός μπορεί να γίνει στις 18 Μαϊου και η τελευταία αγωνιστική να πραγματοποιηθεί στις 25 του μήνα.
Σύμφωνα με τις πιθανότητες το πρώτο σενάριο έχει περισσότερες πιθανότητες, της μεταφοράς δηλαδή του τελικού. Κι αυτό γιατί ακόμα και αν ο Ολυμπιακός προκριθεί στον τελικό του Conference League δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα. Αν πάμε στο δεύτερο σενάριο και ο τελικός γίνει στις 18 Μαϊου με την τελευταία αγωνιστική στις 25, αν ο Ολυμπιακός φτάσει στον τελικό, τότε θα πρέπει να παίξει μετά από τρεις ημέρες, αφού είναι προγραμματισμένος για τις 29 του μήνα. Άρα δεν θα μπορεί να παίξει στις 25 του μήνα.

Προτεινόμενα Άρθρα