Βάζει ζόρια στην Άρσεναλ η Γουέστ Χαμ, με πίεση η Νότιγχαμ κόντρα στη Γιουνάιτεντ

από AllAboutARIS

Δύο τα παιχνίδια στο πρόγραμμα της Κυριακής στην Premier League. Χρονικά προηγείται αυτό της Γουέστ Χαμ με την Άρσεναλ, που κάνει σέντρα στις 16:00. Όλως παραδόξως -για το ρόστερ και τη δυναμική της- η Γουέστ Χαμ βρίσκεται μπλεγμένη στη μάχη της ουράς. 

Έστω κι αν το σημαντικό τρίποντο στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι με τη Φούλαμ την ανέβασε στην 14η θέση. Οι 30 βαθμοί ωστόσο σημαίνουν πως τα «σφυριά» είναι μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Και παρά το γεγονός πως η προοπτική διάκρισης στο Conference League είναι ορθάνοιχτη, για την ομάδα του Μόγες ο βασικός στόχος είναι η παραμονή στην Premier League.

Η Άρσεναλ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του τίτλου. Πολλοί περίμεναν ότι κάποια στιγμή η ομάδα του Αρτέτα θα… λιποθυμούσε, ωστόσο οκτώ στροφές πριν το φινάλε κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Αντιθέτως οι «κανονιέρηδες» είναι στο +6 από την 2η Σίτι, έστω και με ένα ματς περισσότερο, βλέποντας καθαρά μπροστά τους το στοίχημα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα! 

Μετά από επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα, η Άρσεναλ έμεινε στο 2-2 με τη Λίβερπουλ. Προηγήθηκε 2-0 στο Anfield μετά από 28 λεπτά αγώνα, όμως δεν άντεξε ως το φινάλε και αρκέστηκε στον βαθμό. Ο αποκλεισμός στο Europa League από τη Σπόρτινγκ φλερτάρει με τα όρια της αποτυχίας, όμως μπροστά στην προοπτική κατάκτησης της Premier League φαντάζει έως και… ασήμαντος.

Σίγουρα καλύτερη η Άρσεναλ, όμως το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ κρύβει δυσκολίες. Τα «σφυριά» θα δώσουν τη μάχη τους, επιχειρώντας να κρατήσουν τον ρυθμό του αγώνα και το σκορ χαμηλά. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Άρσεναλ Over 5,5 κόρνερ σε απόδοση 3.95 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 18:30 στο City Ground, η Νότιγχαμ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εν μέσω σεναρίων για το μέλλον του Στιβ Κούπερ στον πάγκο, οι γηπεδούχοι παλεύουν για την παραμονή τους. Πολλά τα λεφτά που δόθηκαν στις μεταγραφές, πολλές οι λύσεις στο ρόστερ, ωστόσο τα δεδομένα της κατηγορίας είναι σκληρά ακόμη και για ομάδες με πολύ υψηλότερο αγωνιστικό προφίλ. 

Η Φόρεστ έχει πίεση, καθώς είναι σε κακό φεγγάρι. Τελευταία της νίκη στις 5 Μαρτίου, το 1-0 επί της Λιντς. Έκτοτε σε εννέα παιχνίδια μετράει τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 18η θέση και εντός ζώνης υποβιβασμού, ωστόσο ισόβαθμη με την 17η Έβερτον και μόλις στο -2 από την 16η Λιντς.

Σίγουρα η Γιουνάιτεντ είναι πολύ βελτιωμένη επί ημερών του Τεν Χαχ. Ο Ολλανδός άργησε σχετικά αλλά βρήκε τα κουμπιά του ρόστερ και σιγά σιγά οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκουν την χαμένη τους ταυτότητα. Βασικός στόχος για φέτος η 4άδα και μετά τις back to back νίκες επί των Μπρέντφορντ και Έβερτον μοιάζει εφικτός. 

Ισόβαθμη με την 3η Νιούκαστλ, στο +3 από την 5η Τότεναμ και με ματς λιγότερο, η Γιουνάιτεντ έχει προβάδισμα για ένα εισιτήριο του επόμενου Champions League. Δίνει τη μάχη της και στο Europa League, όπου συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ισχυρό το κίνητρο και για τις δύο, όμως η Νότιγχαμ κουβαλάει πολλή πίεση απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα. Το ειδικό στοίχημα σκορ πολλαπλών επιλογών 1-2, 1-3 ή 1-4 σε απόδοση 4.45 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X