Βάζει σε πρώτο πλάνο τον Μούτο και προχωράει!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Γιοσινόρι Μούτο αποτέλεσε το τελευταίο διάστημα μία επιλογή ανάμεσα σε 4-5 για τον ΑΡΗ, μέχρι που οι συνθήκες τον “έφεραν” να οδηγεί πλέον την “κούρσα για τη θέση “9”.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν απλά επαφές η προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του Ιάπωνα, αλλά ότι η περίπτωσή του αποτελεί προτεραιότητα για τους “κιτρινόμαυρους” και κινούνται τα τελευταία 24ωρα για την απόκτησή του, με δύο πλευρές να πλησιάζουν όλο και πιο κοντά σε συμφωνία!

Στο πρόσωπο του 29χρονου ο ΑΡΗΣ βλέπει να συγκεντρώνονται αρκετά από τα χαρακτηριστικά που αναζητά για τον βασικό του επιθετικό και περισσότερα από τον Καμαρά ο οποίος βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στο προσκήνιο.

Ειδικά οι αριθμοί του στη Bundesliga με τη Μάιντς, πριν λίγα χρόνια, είναι αρκετά ελκυστικοί, όπως επίσης και τα πρωταθλήματα στα οποία έχει παίξει τα τελευταία χρόνια (Premier League, Βundesliga, La Liga).

Ισως το πιο σημαντικό είναι ότι ο Μούτο πιθανότατα δεν θα κοστίσει τόσα χρήματα στον ΑΡΗ, αφού το συμβόλαιό του με τη Νιουκάστλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και έτσι κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει ως ελεύθερος. Εφόσον λύσει το συμβόλαιο του, τότε αναμένεται να δρομολογηθεί η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X