Βένος: “Θα γίνουν εκδηλώσεις αντάξιες του μεγέθους του Συλλόγου μας” (vid)

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Βένος, πρόεδρος του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Εορτασμού των 110 χρόνων από την ίδρυση του ΑΡΗ, αναφέρθηκε στις αξίες που αποκτούν όσο αποτελέσουν κομμάτι της ομάδας.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

“Ο ΑΡΗΣ γιορτάζει 110 χρόνια ζωής προσφοράς στον αθλητισμό, στην κοινωνία, στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Είμαστε περήφανοι και ευτυχείς που ανήκουμε σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο, που είμαστε μέλη της ομάδας που από την πρώτη στιγμή υπηρετεί τις αρχές και τις αξίες που έθεσαν ως προϋπόθεση οι ιδρυτές της.

Από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε η κατάκτηση των τίτλων σε όλα τα αγωνίσματα. Στα τμήματα του ΑΡΗ γυμνάζονται χιλιάδες νέοι, εκπαιδεύοντας σώμα και πνεύμα σύμφωνα με τις αρχές του συλλόγου. Από τα τμήματα της ομάδας βγαίνουν χιλιάδες νέοι, έτοιμοι να τοποθετηθούν σε καίρια πόστα στην κοινωνία, διαδραματίζοντας σημαντικούς ρόλους στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ήταν και παραμένει ο σπουδαιότερος εν ενεργεία σύλλογος.

Το άλλο Σαββατοκύριακο θα γίνουν εκδηλώσεις στην Πλατεία Αριστοτέλους, αντάξιες του μεγέθους του συλλόγου μας. Πρέπει να είμαστε εκεί και πρέπει να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα ότι ο ΑΡΗΣ είναι ένας, ενιαίος και δυνατός. Και ότι τα συναισθήματα αλληλεγγύης είναι αμοιβαία. Οτι αυτή η ενότητα είναι το όπλο μας”.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα