Βαθμοθηρία και πρόκριση, τα “πρέπει” του Γενάρη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο έχει “σπάσει” στα δύο τον Ιανουάριο για τον ΑΡΗ, σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό.

Από τις 15 του μήνα μέχρι και τα τέλη του, υπάρχει ένας κύκλος αγώνων με ένα μεγάλο “πρέπει” και δύο διαφορετικούς στόχους για την ομάδα.

Η ομάδα έμεινε εκτός εξάδας με τους επτά βαθμούς που μάζεψε στα τελευταία πέντε παιχνίδια, παραμένει όμως κοντά μέχρι και στην 3η θέση μετά τα δύο αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου για την 17η αγωνιστική. Με λίγα λόγια… βολεύτηκε, όμως δεν έχει τα περιθώρια για άλλες απώλειες το προσεχές διάστημα, προκειμένου να σταθεροποιηθεί στις θέσεις των πλέι οφ και παράλληλα να περιμένει την απόφαση από το CAS.

Τα παιχνίδια με Απόλλωνα Σμύρνης (εκτός), Λαμία (εντός) και Παναιτωλικό (εκτός) προσφέρονται για… βαθμοθηρία, τη στιγμή που στο ενδιάμεσο υπάρχουν και τα παιχνίδια Κυπέλλου με τους Φθιωτούς

Με το απόλυτο στο πρωτάθλημα και την πρόκριση στο Κύπελλο, ο ΑΡΗΣ θα διορθώσει σημαντικά την υπάρχουσα κατάσταση και παράλληλα θα πάει πολύ διαφορετικά στον Φεβρουάριο, ο οποίος ξεκινάει με το εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ (02/02).

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X