Βανδάλισαν το γήπεδο της Τότεναμ

Η Τότεναμ δέχθηκε ισχυρό πλήγμα, καθώς άγνωστοι βανδάλισαν το γήπεδό της στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος των εθνικών ομάδων, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα προκλήθηκε μια ζημιά της οποίας το κόστος υπολογίζεται τουλάχιστον σε εξαψήφιο νούμερο. Η αστυνομία συνέλαβε ένα άτομο από το επεισόδιο, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι το συγκεκριμένο γεγονός προκλήθηκε λόγω των γεγονότων στο Ισραήλ, καθώς τα σπιρούνια έχουν ισχυρούς δεσμούς με την εβραϊκή κοινότητα.

Η δήλωση της Τότεναμ αναφέρει: “Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένα άτομο συνελήφθη για εγκληματική ζημία μετά από περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι αυτό το περιστατικό συνδέεται με αντισημιτισμό”.

 

Σενάριο για διαπραγματεύσεις Ετέμπο-Γκαζιαντέπ
Προηγούμενο άρθρο Σενάριο για διαπραγματεύσεις Ετέμπο-Γκαζιαντέπ
Επόμενο άρθρο Δέχεται απειλές ο παίκτης που… έφτυσε τον Μέσι
Δέχεται απειλές ο παίκτης που… έφτυσε τον Μέσι

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News