Βαριές κατηγορίες κατά Γκιγκς: “Με κλώτσησε και με πέταξε γυμνή…”

από AllAboutARIS

Βαρύ κατηγορητήριο αντιμετωπίζει ο Ράιαν Γκιγκς μετά τις καταγγελίες περί σωματικής και ψυχολογικής βίας που είχαν απαγγελθεί εναντίον του από την πρώην σύντροφό του, Κέιτ Γκρέβιλ και την αδερφή της, Έμα στα τέλη του 2020.

Ο παλαίμαχος θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος «καρατομήθηκε» από την εθνική Ουαλίας μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, κλήθηκε σε απολογία κατά την ακροαματική διαδικασία των δύο πλευρών και αρκέστηκε στη δήλωση ότι «είμαι αθώος» και την απόρριψη όλων των κατηγοριών, οι οποίες και ήρθαν αναλυτικά στο φως μέσω του συνηγόρου της Γκρέβιλ.

Συγκεκριμένα, η 36χρονη ισχυρίστηκε πως ο Γκιγκς την κλώτσησε στην πλάτη και την πέταξε γυμνή έξω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου «Stafford» που διέμεναν, ενώ φέρεται επίσης να της επιτέθηκε με… κουτουλιά και να πετούσε πάνω της αντικείμενα, όταν εκείνη τον ρωτούσε αν πηγαίνει και με άλλες γυναίκες.

Μάλιστα, τις φορές που η Γκρέβιλ προσπάθησε να βάλει τέλος στη σχέση τους, ισχυρίζεται ότι ο 47χρονος coach έκανε συνεχώς ανεπιθύμητα τηλεφωνήματα και πήγαινε απρόσκλητος στο σπίτι, το γυμναστήριο και τη δουλειά της, εκβιάζοντάς την, μάλιστα, με το να αποκαλύψει τη σχέση τους στο εργασιακό της περιβάλλον.

Πλέον, η επόμενη ακρόαση είναι προγραμματισμένη για τις 8 Οκτωβρίου και μέχρι τη δίκη που έχει τεθεί για τις 24 Ιανουαρίου στο «Crown Court» του Μάντσεστερ, ο Γκιγκς είναι ελεύθερος με εγγύηση υπό τον όρο ότι δεν θα έρθει σε επαφή με την Κέιτ Γκρέβιλ ή την αδερφή της σε όποια διεύθυνση κι αν βρίσκονται.

πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X