«Βασιλική» ανατροπή για τη Ρεάλ Μαδρίτης, πέταξε εκτός Κυπέλλου την Ατλέτικο (vid)

από AllAboutARIS

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας θα βρεθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε 3-1 της Ατλέτικο στην παράταση με σπουδαία ανατροπή.
Οι «ροχιμπλάνκος» ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο 19ο λεπτό, όταν μια εξαιρετική ομαδική συνεργασία τους κατέληξε σε πάσα… πάρε βάλε για τον Μοράτα, που δεν αστόχησε προ κενής εστίας.

Οι προσπάθειες των «μερένγκες» στη συνέχεια κατέληγαν πάνω στον εξαιρετικό Όμπλακ, όμως ο Σλοβένος δεν είχε απάντηση στον Ροδρίγκο στο 79’.

Ο Βραζιλιάνος χόρεψε την άμυνα των φιλοξενούμενων και τελείωσε εξαιρετικά με το εξωτερικό, οδηγώντας το ματς στην παράταση.
Εκεί, ένα σκληρό μαρκάρισμα του Σάβιτς στον Καμαβινγκά στο 99ο λεπτό έφερε την αποβολή του Μαυροβούνιου αμυντικού, με τη «βασίλισσα» να εκμεταλλεύεται το αριθμητικό της πλεονέκτημα μέσα σε ένα τετράλεπτο.
Σκόρερ αυτή τη φορά ο Μπενζεμά, που ολοκλήρωσε την ανατροπή με σουτ από πλάγια θέση μετά από μπαλιά από τα δεξιά και τσαφ του Βινίσιους. Ο δε Βραζιλιάνος ήταν αυτός που έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα με ωραίο πλασέ στις καθυστερήσεις της παράτασης.






Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X