Βγάζει αντίδραση ο ΑΡΗΣ με σκόρερ Μορόν στο 9,50!

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ περιμένει τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε άλλο ένα εντός έδρας ντέρμπι (19:30) για τα Playoffs της Super League!

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου συνεχίζει τα ντέρμπι στα Playoffs και μετά την ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στοχεύοντας σε θετικό αποτέλεσμα για να ανεβάσει την ψυχολογία του στην τελική ευθεία του μίνι πρωταθλήματος.

Απέναντι στην «Ένωση» ο ΑΡΗΣ άρχισε καλά το παιχνίδι και προηγήθηκε με το γκολ του πρώτου σκόρερ του, Λορέν Μορόν (38’) αλλά το δεύτερο 45λεπτο δεν είχε ανάλογη εξέλιξη, με τους «κιτρινόμαυρους» της Αθήνας να κάνουν ανατροπή και να φεύγουν με τη νίκη από τη Θεσσαλονίκη (1-2).

Λίγα 24ωρα μετά τα Playoffs συνεχίζονται για τον ΑΡΗ με άλλο ένα ντέρμπι, αυτή τη φορά απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που θέλουν από την πλευρά τους να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για τον τίτλο.

Οι Θεσσαλονικείς όμως έχουν στόχο να σπάσουν το κακό σερί, καθώς φέτος μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις (4-1, 1-2, 3-0) και θέλουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα όπως έχουν κάνει απέναντι και στους υπόλοιπους του Big-5 στο πρωτάθλημα (2-0 με Παναθηναϊκό, 3-3 με ΑΕΚ, 2-1 και 0-1 με ΠΑΟΚ).

Το αποτέλεσμα είναι στόχος με βασικό κίνητρο το γόητρο και την καλύτερη δυνατή αγωνιστική και πνευματική προετοιμασία όσο μετράμε αντίστροφα για τον τελικό κυπέλλου που είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας! Ο κόσμος που θα στηρίξει και πάλι την ομάδα του Μάντζιου θα αποτελέσει έξτρα… παίκτη και το 1Χ διπλή ευκαιρία προσφέρεται σε απόδοση 2.50.

Με την ΑΕΚ ο ΑΡΗΣ «χτύπησε» πρώτος ανοίγοντας το σκορ με τον Μορόν που είναι ο πρώτος σκόρερ και με μόνιμη επαφή με τα δίχτυα για λογαριασμό των «κίτρινων». Να σκοράρει πρώτος και σε αυτό το ντέρμπι είναι σε απόδοση 9.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα