Χωρίς τον Μπίργκερ Βερστράτε ξεκίνησε ο ΑΡΗΣ το 2024, αποτελώντας μία σημαντική απουσία για τον Άκη Μάντζιο στο χθεσινό παιχνίδι της Τρίπολης.
Ο Βέλγος είχε ενοχλήσεις από την Πρωτοχρονιά και για αυτό υποβλήθηκε σε εξετάσεις χθες δείχνοντας πρόβλημα στον μηνίσκο, με την περίπτωσή του να απασχολεί ήδη τους ανθρώπους της ομάδας εν όψει ΠΑΟΚ και όχι μόνο.
Από σήμερα οι άνθρωποι του ΑΡΗ θα ασχοληθούν με τον Βέλγο και θα υπάρξει πλήρης εικόνα μετά τη νέα εξέταση στην οποία θα υποβληθεί. Ο παίκτης πάντως για την ώρα είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που είναι σε λίγες μέρες, κάτι που δεν είναι με το μέρος του αλλά ούτε και με τον Άκη Μάντζιο που περιμένει από σήμερα να έχει μία πλήρη εικόνα για να διαχειριστεί αναλόγως την κατάσταση.