ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: «Στην διοίκηση του ΠΑΟΚ υπήρχαν σταλμένοι από τον Ολυμπιακό»!!!

από AllAboutARIS

Βόμβα κι όχι απλή, αλλά ΠΥΡΗΝΙΚΗ! Από έναν άνθρωπο που δηλώνει ΠΑΟΚι. Είναι γνωστό άλλωστε βέβαια αυτό. Και μιλάμε για τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος σε συνέντευξή του σε αθλητική ιστοσελίδα ήρθε να δώσει μία συνέχεια, στο… πανό της ντροπής του Βόλουκαι στο… «ο Ολυμπιακός κέρδιζε αβαβά στην Τούμπα».

Τι είπε ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στο Sport24.gr; Ότι στη διοίκηση του ΠΑΟΚ υπήρχαν άνθρωποι σταλμένοι από τον Ολυμπιακό. Ναι καλά διαβάσατε!!! «Άνθρωποι σταλμένοι από τον Ολυμπιακό» είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ρίχνοντας μία βόμβα άνευ προηγουμένου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Περιμένουμε αντιδράσεις. Περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιμετωπιστεί αυτή η απίστευτη καταγγελία του Έλληνα προπονητή.

Άντε γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώνει το παραμυθάκι, με το οποίο προσπαθούν εδώ και χρόνια να τρυπήσουν το μυαλό του ΑΡΕΙΑΝΟΥ. Άντε για να δούμε, για πείτε;

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης:

«Γιατί ρωτάτε για πράγματα που έχουν επαναληφθεί πολλές φορές. Βγήκα στα ραδιόφωνα και είπα ότι “εγώ πάω αφιλοκερδώς στον ΠΑΟΚ”. Και τώρα αν με φωνάξουν πάω αφιλοκερδώς στον ΠΑΟΚ, για να προσφέρω έργο. Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω. Όχι μόνο ως προπονητής. Να κάνω κάτι. Να είμαι εκεί. Δεν είμαι, όμως.

Δεν είναι παράπονο. Πρόσεξε να δεις. Αυτή είναι η απόδειξη, γι’ αυτό γίνονταν όλα αυτά. Και το 1999 που με έδιωξαν με τον Ιωνικό φτάσαμε έναν πόντο πίσω από τον Ολυμπιακό. Και έρχεται ο Βεζυρτζής και με διώχνει. Γιατί; Όταν πήγα με τον Μπλαχίν είχαν έναν πόντο σε τρία ματς. Και ξεκινάμε και κάνουμε οχτώ νίκες συνεχόμενες και φτάνουμε έναν πόντο από τον Ολυμπιακό και με διώχνουν.

Ξέρετε γιατί; Γιατί οι άνθρωποι που διοικούσαν έρχονταν από κάτω. Ήταν εντεταλμένοι. Θυμάμαι ένα 0-0 με τον Ολυμπιακό επί Μπατατούδη, παίζαμε με 10 παίκτες από το 25΄. Με το πού έμεινε και ο Ολυμπιακός με 10 παίκτες από το 85′ μέχρι το 95΄ κάναμε τέσσερα “μάτια”, τέσσερα τετ α τετ. Ο διαιτητής δέκα φορές μας σταμάτησε (…)

Μετά απ’ αυτό το 0-0 με τον Ολυμπιακό, πάω στην συνέντευξη Τύπου και κάνω μία δήλωση. Λέω ότι “ας πάρουν χαμπάρι κάτω εκεί τα παλικάρια στην Αθήνα, ότι ο ΠΑΟΚ άλλαξε. Δεν είναι αυτός που ήξεραν. Εδώ θα φτύνουν αίμα με εμένα. Τελείωσε το πανηγύρι”.

Κι ανέβηκα πάνω και ήρθαν όλοι αυτοί που ήταν στην διοίκηση σταλμένοι από κάτω, από τον Ολυμπιακό και μου είπαν “θα χωρίσεις την Ελλάδα στα δύο”. Εγώ θα χωρίσω την Ελλάδα στα δύο;.

Ήρθε εδώ μπροστά σε 45 χιλιάδες κόσμο αυτός ο διαιτητής και έκανε αυτά τα εγκλήματα και δεν φοβήθηκε κανέναν και θα φοβηθώ εγώ να πω την αλήθεια; Μην με ρωτάς ποιος ήταν διαιτητής σε εκείνο το ματς. Όποιος και να ήταν το ίδιο είναι. Άλλαζε η φάτσα μόνο.

Κι εμένα με διώχνουν. Τους έφτασα έναν πόντο από τον πρωταθλητή και με διώχνουν. Πρόσεξέ με. Με τις μεταγραφές τις δικές τους και απλήρωτοι πάλι όλοι.

Αυτά μπορείς να μου τα εξηγήσεις; Α, δεν μπορείς… Ναι, αλλά με ρωτάς για τον Λιάσο. Αυτοί όλοι για τον Λιάσο ρωτάνε. Τι έγινε τότε; Αυτό έγινε τότε. Δεν σ’ αφήνουν. Γιατί άμα πήγαινε η ομάδα στους ομίλους, θα έμενα εσαεί στον ΠΑΟΚ».

Αυτά τα ωραία…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X