«Βράζουν» οι Ισπανοί με την επιλογή Μοράτα ως νέου αρχηγού της εθνικής από τον Ντε Λα Φουέντε

από AllAboutARIS

Η εθνική Ισπανίας προετοιμάζεται για τα παιχνίδια με Νορβηγία και Σκωτία για τα προκριματικά του Euro 2024, με το νέο προπονητή της ομάδας, Λουίς Ντε Λα Φουέντε, να ανακοινώνει τόσο την αποστολή, όσο και το νέο αρχηγό της ομάδας.

Μετά την αποχώρηση των Σέρχιο Ράμος και Σέρχιο Μπουσκέτς από την εθνική Ισπανίας, ο νεοφερμένος τεχνικός όρισε τον επιθετικό της Aτλέτικο Μαδρίτης, Άλβαρο Μοράτα, ως το νέο αρχηγό της «Φούρια Ρόχα», με τον δεξιό οπισθοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντάνι Καρβαχάλ, να είναι ο νέος υπαρχηγός.

Ο ορισμός του Μοράτα έφερε πολλές αντιδράσεις, με τους Ισπανούς να «βράζουν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μερικά από τα σχόλια που αναρτήθηκαν ήταν τα εξής: «Η Ισπανία πήγε από τον καλύτερο αρχηγό όλων των εποχών στον Αλβάρο Μοράτα».

«Τι σκ@τ@ έγινε στην Ισπανία και κατέληξε με τον Άλβαρο Μοράτα να είναι αρχηγός της εθνικής ομάδας; Μου αρέσει ο τύπος και έχει κάνει πολλά πράγματα, αλλά δεν πρέπει να είναι ένας από τους αρχηγούς, σίγουρα».

«Ποτέ σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική μου ζωή δεν φανταζόμουν την Ισπανία από τον Κασίγιας, τον Τσάβι και τον Ινιέστα να πηγαίνει στον Αλβάρο Μοράτα ως αρχηγό της Εθνικής Ισπανίας. Θεέ μου πόσο έχει πέσει η Εθνική Ισπανίας».

«Όταν ο Μοράτα είναι ο αρχηγός σου σημαίνει έχεις πιάσει πάτο».

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X