Βρήκε ομάδα ο Χαλίλοβιτς;

από AllAboutARIS

Χωρίς σύλλογο από τον Ιανουάριο, όταν χώρισε με τη Ριέκα, ο Άλεν Χαλίλοβιτς μπορεί να συνεχίσει τελικά την καριέρα του στη Ρουμάνια, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κροατία. Τονίζοντας πως η Ραπίντ Βουκουρεστίου έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον γι’ αυτόν.

«Το Βουκουρέστι θα μπορούσε να είναι ο επόμενος σταθμός γι’ αυτόν. Η Ραπίντ θέλει επίσης τον Μπαλοτέλι, αλλά είναι δύσκολο να τον πάρεις, γιατί ο Ιταλός έχει υψηλές μισθολογικές απαιτήσεις και συμβόλαιο στην Ελβετία μέχρι το 2024. Η μεταγραφή του Χαλίλοβιτς μάλλον θα ήταν πιο εύκολη», γράφει η κροατική ιστοσελίδα «Sportske novosti».

Στη συνέχεια γίνεται μία αναφορά όλων όσων έγιναν με τον ΑΡΗ και το ρεπορτάζ προσθέτει:

«Το ερώτημα είναι αν ο Χαλίλοβιτς θέλει να πάει στη Ραπίντ. Στα 26 του, με ταραχώδη καριέρα και διάφορες περιπλανήσεις, θα πρέπει επειγόντως να βρει ένα μέρος κάπου, ακόμα και στη Ρουμανία. Φτάνοντας σε μια ηλικία που θα έπρεπε να είναι στο απόγειο της καριέρας του, είναι πλέον σχεδόν μισό χρόνο χωρίς ομάδα, πρέπει να εξελιχθεί και να ξαναβρεί την παλιά φόρμα του».

Και καταλήγει: «Δικαίως, πολλοί αναρωτιούνται σήμερα πού είναι και τι κάνει ο Άλεν Χαλίλοβιτς. Αυτή τη στιγμή προπονείται μόνος του, για να είναι σε φόρμα και περιμένει το καλοκαίρι για να ξεκινήσει μια νέα πορεία στην καριέρα του», γράφει η βοσνιακή εφημερίδα Sport.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X