Βραζιλία: Έφτασε στο Κατάρ η αποστολή

από AllAboutARIS

Η Βραζιλία έχει να γευτεί τη χαρά της κατάκτησης ενός παγκόσμιου τίτλου από το 2002 και τα γήπεδα της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας, όμως φέτος έχει την ευκαιρία στο Κατάρ να δώσει τέλος στην αναμονή 20 ετών, έχοντας γεμάτο ρόστερ και διαθέτοντας πληρότητα σε όλες τις γραμμές.

Ο δρόμος προς το βαρύτιμο τρόπαιο άρχισε ουσιαστικά από το Σάββατο (19/11) αφού μία ημέρα πριν από την έναρξη του Μουντιάλ (Κατάρ – Εκουαδόρ το πρώτο ματς) η αποστολή της Σελεσάο έφτασε στην Ντόχα έπειτα από πέντε ώρες ταξιδιού.

Τα χαμόγελα ήταν διάπλατα στους ποδοσφαιριστές, με τον ομοσπονδιακο προπονητή, Τίτε, να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στο Κατάρ μιλώντας στην κάμερα του “TV Globo” και να αποκαλύπτει πως μέσα στα προσεχή 24ωρα θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις για την ενδεκάδα στην πρεμιέρα, απέναντι στην Σερβία την ερχόμενη Πέμπτη (24/11).

Η είδηση της άφιξης της αποστολής της Βραζιλίας στο Κατάρ μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε, με το ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσει η πεντάκις παγκόσμια πρωταθλήτρια να.. πολιορκείται το βράδυ του Σαββάτου από κόσμο, με πάνω από 500 οπαδούς της να συγκεντρώνονται έξω από αυτό και να δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, αναμένοντας τα είδωλά τους για να τους αποθεώσουν.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X