Βόκολος: “Ο ΑΡΗΣ αυτή την περίοδο είναι σε πολύ καλή κατάσταση” (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το μομέντουμ του ΑΡΗ, η ποιότητά του και το γρήγορο γκολ έκριναν σε μεγάλο βαθμό το τελικό 2-0 του “Κλεάνθης Βικελίδης”, σύμφωνα με τον Λεωνίδα Βόκολο.

“Ένα παιχνίδι που ξέραμε από την αρχή τις δυσκολίες. Ο ΑΡΗΣ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ποιοτικός και όταν δέχεσαι γκολ στο 4′ τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Παρόλα αυτά είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Στο δεύτερο μέρς κρατήσαμε περισσότερο μπάλα. Χρειαζόμαστε δουλειά και συνεχίζουμε”, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, απαντώντας εν συνεχεία στους λόγους που επέστρεψε στη Λαμία.

“Είναι μία ομάδα που πιστεύω και κρατήσαμε καλές σχέσεις. Φέτος οι στόχοι είναι διαφορετικοί και θα προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερ από αυτό που παρουσιάζει η ομάδα έως τώρα”.

Η περσινή του αποχώρηση συνδυάστηκε με πιθανές βλέψεις του για κάτι καλύτερο επαγγελματικά, το οποίο σχολίασε… “Είναι σχετικό. Είμαστε επαγγελματίες και πάντα κοιτάμε το καλύτερο για εμάς. Σε αυτή τη φάση δεν υπήρχε κάτι άλλο και μου έγινε μία πολύ καλή πρόταση για να επιστρέψω και να βοηθήσω”.

Προτεινόμενα Άρθρα