Βόκολος: “Tέτοιες ομάδες δεν συγχωρούν λάθη…” (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι χαμένες ευκαιρίες της Λαμίας στο πρώτο μέρος και το καλό δεκάλεπτο του ΑΡΗ είναι αυτά που κράτησε ο Λεωνίδας Βόκολος από την αναμέτρηση του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

“Ξέραμε ότι τα παιχνίδια στα πλέι οφ είναι πολύ απαιτητικά. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες με ποιότητα που μπορούν να αξιοποιήσουν το παραμικρό λάθος. Κάναμε ένα ισορροπημένο πρώτο μέροις, με κάποιες καλές φάσεις. Στο δεύτερο είχαμε ένα κακό δεκάλεπτο και δεχθήκαμε τρία γκολ. Τέτοιες ομάδες μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Μπράβο στους παίκτες για την προσπάθεια. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας και πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε”,δήλωσε στο πρώτο του σχόλιο ο Έλληνας τεχνικός, αναλύοντας περισσότερο το κακό διάστημα της ομάδας στου μετά το 46′.

“Στο κενό μας σημείο στο δεύτεροι μέρος, είχαμε πρόβλημα με τη μπάλα στα πόδια. Ο ΑΡΗΣ το εκμεταλλεύτηκε και με σουτ έξω από την περιοχή μας δημιούργησε προβλήματα. Από εκεί το παιχνίδι ισορρόπησε λίγο και είμαστε χαρούμενοι για το γκολ του Κοντονίκου. Είναι 17 χρονών, κάτι σημαντικό για τον ίδιο και για όλη τη Λαμία”.

Προτεινόμενα Άρθρα