Βόλος – Ατρόμητος 2-2: Iσόπαλία με πλούσιο θέμα στο Πανθεσσαλικό (vids)

από AllAboutARIS

Ο Ατρόμητος πήρε δύο φορές προβάδισμα, με τον Βόλο να βρίσκει δύο φορές απαντήσεις και να ισοφαρίζει για το τελικό 2-2 σε ένα υπέροχο ματς στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι έμειναν αήττητοι, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα playouts και πήραν έναν ακόμη βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για να μείνουν στην κατηγορία. Αήττητος σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα έμεινε και ο Ατρόμητος που εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε τέσσερα γκολ, αρκετές φάσεις, δυνατές μονομαχίες και άφησε ικανοποιημένους και τους δύο προπονητές όπως τόνισαν στο τέλος.

Ο Βόλος με τον Ασεχνούν στο 6′ και τον Γκαρσία στο 9′ απείλησε πρώτος αλλά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Κάτι που έκανε ο Ατρόμητος σε μια αντεπίθεση με τον Αθανασίου στο 18′. Οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει κόρνερ, ο Βόλος έκλεψε, βγήκε στην αντεπίθεση με τον Ανγκιέλσκι να δίνει στον Αθανασίου και αυτός έκανε το πλασέ, άνοιξε το σκορ και πέτυχε το πρώτο του γκολ σε επίπεδο Super League.

Ο Ατρόμητος απείλησε ξανά στο 41′ με τον Βαλένσια να κάνει το σουτ, τη μπάλα να κοντράρει κάπου και τον Κόβατς να μπλοκάρει με σχετική ευκολία.Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Βόλος κέρδισε πέναλτι όταν ο Αθανασίου ανέτρεψε τον Γκαρσία. Ο διαιτητής υπέδειξε την παράβαση και ο επιθετικός των γηπεδούχων ανέλαβε την εκτέλεση. Ο Μαρκετζιάνι μπλόκαρε αρχικά αλλά ο Γκαρσία πήρε το ριμπάουντ και με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Βόλος μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και είχε μία σημαντική ευκαιρία στο 49′ όταν ο Ντε Καμπς έκανε το σουτ στα όρια της περιοχής του Ατρομήτου αλλά η μπάλα πήγε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 58′ οι γηπεδούχοι είχαν εκ νέου μία σημντική ευκαιρία καθώς ο Ασεχνούν βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ αλλά ο Μαρκετζιάνι απέκρουσε με δάκτυλα σε κόρνερ.

Η απάντηση του Ατρομήτου ήρθε στο 63′ με τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος βρήκε χώρο στην περιοχή, έκανε ένα ωραίο φαλτσαριστό πλασέ και ο Κόβατς έκανε εξαιρετική επέμβαση. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά σε θέση… οδηγού στο 70′. Ο Αντζιέλσκι έκανε το σουτ στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σιέλη και έπειτα από τσεκ του VAR, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Πολωνός φορ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Κόβατς κάνοντας το 1-2 για τους Περιστεριώτες. Ο Βόλος ανέβασε την πίεση του και βρήκε τον δρόμο προς την ισοφάριση εκ νέου στο 81′. Συγκεκριμένα, ο Γκλάβτσιτς εκτέλεσε απευθείας το φάουλ έξω από την περιοχή και νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε, κάνοντας το 2-2 για την ομάδα του. Μάλιστα προσπάθησε να φτάσει και στην ανατροπή όταν ο Ασεχνούν πάτησε στην περιοχή αλλά είδε το σουτ να εξουδετερώνεται από τον Μαρκετζιάνι.

Από την άλλη ο Κόβατς μετατράπηκε σε ήρωας στο 90+4′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τζαβέλλας πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και είδες τον αντίπαλο πορτιέρε να αποκρούει με δυσκολία.

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Λούνα, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς, Μπερτόγλιο, Κόμπα, Ασεχνούν, Γκαρσία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζιάνι, Γκονθάλεθ, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Τριμμάτης, Κούντε, Καμαρά, Βρακάς, Ανγκιέλσκι, Βαλένσια.

 

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα