Βόλος – Λεβαδειακός 1-2: Νίκη στις καθυστερήσεις με ανατροπή για τους φιλοξενούμενους (vids)

Ένα συγκλονιστικό φινάλε επιφύλασσε το κατά τ’ άλλα φτωχό σε ευκαιρίες, Βόλος – Λεβαδειακός. Με γκολ στις καθυστερήσεις, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή (2-1), έχοντας για πρωταγωνιστή του αγώνα της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League τον Βέρμπιτς.

Το πρώτο μέρος δεν πρόσφερε αρκετές συγκινήσεις αλλά ολοκληρώθηκε με γκολ. Η μοναδική ομάδα που το πέτυχε ήταν ο Βόλος και σκόρερ ήταν ο Λάζαρος Λάμπρου.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός έφτασε μία ανάσα από το 1-1, ωστόσο ο Μπάλτζι έχασε σπουδαία ευκαιρία με το δοκάρι να τον σταματά. Εκείνος που το πέτυχε ήταν ο Βέρμπιτς, ο οποίος πρόσφερε και ασίστ στο τελικό 2-1.

Με αυτή τη νίκη ο σύλλογος της Βοιωτίας κράτησε ζωντανό το όνειρο της οκτάδας, απέχοντας πέντε βαθμούς από τον Παναιτωλικό. Την ίδια ώρα, οι “κυανέρυθροι” πέταξαν σπουδαία ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το δώρο της Athens Kallithea.

 

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κόβατς, Μύγας, Χέρμανσον, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Σούντγκρεν, Σκραπ, Χουάνπι, Γκιλ, Λάμπρου, Κόζστα (64′ Κόντε).

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Βήχος, Αμπού Χάνα, Λιάγκας, Εραμούσπε (46′ Τζάλοου), Τσάπρας, Τσοκάι, Μπαλτζι, Συμελίδης (63′ Βέρμπιτς), Ρομό, Ζίνι.

Για να δείτε το βίντεο πρέπει να απενεργοποιήσετε το adblock

Βύθισε τη Βαλένθια, πάτησε κορυφή η Ατλέτικο Μαδρίτης
Προηγούμενο άρθρο Βύθισε τη Βαλένθια, πάτησε κορυφή η Ατλέτικο Μαδρίτης
Επόμενο άρθρο Ντόρτμουντ – Ουνιόν 6-0: Πρώτη νίκη στην εποχή Κόβατς με εμφατική εξάρα και σόου Γκιρασί
Ντόρτμουντ – Ουνιόν 6-0: Πρώτη νίκη στην εποχή Κόβατς με εμφατική εξάρα και σόου Γκιρασί

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News