Βόλος – Παναιτωλικός 2-3: Τρίποντο για τους Αγρινιώτες με σπουδαία ανατροπή (vid)

από AllAboutARIS

Ο Βόλος προηγήθηκε νωρίς στο Πανθεσσαλικό όμως ο Παναιτωλικός έκανε την ανατροπή και πήρε μεγάλη νίκη με 3-2 που τον κράτησε ζωντανό στο κόλπο της εξάδας. Κομβική η απόκρουση του Στεργιάκη στο πέναλτι του Μπαριέντος.

To ματς

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έδειχναν να πατάνε καλύτερα στα πρώτα λεπτά, αλλά οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στο 13′ έκαναν αναγκαστική αλλαγή (μέσα ο Γκάγκι, έξω ο Μεταξάς), ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν στο 18′ με τον Τσιρίνο στην επαναφορά, μετά την όχι σταθερή επέμβαση του Στεργιάκη σε σουτ του Ντέλιτιτς (1-0).

Οι Θεσσαλοί πήραν το προβάδισμα και στο 29′ είχαν ευκαιρία με τον Ντέλετιτς για δεύτερο γκολ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, για να αντιδράσουν στη συνέχεια οι Αγρινιώτες και να ισοφαρίσουν στο 39′ με το σουτ του Σενγκέλια στην κίνηση μετά τη σέντρα του Μόρσεϊ. Οι δύο ομάδες πήγαν, επομένως, στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1 και στο β’ μέρος κυνήγησαν το δεύτερο γκολ, με το παιχνίδι να κρίνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το σημείο του πέναλτι.

Εκεί πήγε πρώτος ο Βόλος στο 58′ μετά την ανατροπή του Οζέγκοβιτς από τον Στεργιάκη, ο οποίος όμως απέκρουσε την εκτέλεση του Μπαριέντος στο 62′. Λίγα λεπτά μετά, στο 66′, ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να πάρει πέναλτι για ανατροπή του Χατζηθεοδωρίδη από τον Ντέλετιτς, με τον Πέδρο να εκτελεί στο 68′ και να κάνει το 1-2. Και αφού πήρε το προβάδισμα, αμέσως μετά, στο 73′, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έβαλε και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με κοντινή προβολή του Μαλή μετά την εκτέλεση φάουλ του Σενγκέλια (1-3).

Βάσεις νίκης, δηλαδή, για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν και δύο μεγάλες φάσεις για 4ο γκολ αλλά δεν το έβαλαν, με αποτέλεσμα στο 96′ να αγχωθούν λίγο όταν ο Μεσκίδα με ωραία εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-3 αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν άλλο χρόνο στη διάθεσή τους…

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα (82′ Αρούνα), Μπαριέντος, Μεταξάς (13′ Γκάχι), Πιρές (74′ Μεσκίδα), Ντέλετιτς (74′ Κούτσιας), Τσιρίνος (82′ Καρτάλης), Οζέγκοβιτς

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης, Λιάβας, Λάρσον (46′ Χατζηθεοδωρίδης), Μάλης, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (79′ Κολοβός), Μόρσεϊ (90′ Τσιγγάρας), Σενγκέλια (85′ Ξενιτίδης), Πέδρο (85′ Μπουζούκης)

Δείτε τα highlights του παιχνιδιού

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X