Βόμβα από Αγγλία: «Η Σίτι σε συζητήσεις με Ντόρτμουντ για Χάαλαντ»

από AllAboutARIS

Στο «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Σίτι μπαίνει ξανά ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ σε μια συμφωνία, που αν υλοποιηθεί, το κόστος της ίσως φτάσει και τα 150 εκατ. ευρώ. Η Ντόρτμουντ έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να πουλήσει τον Νορβηγό κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά ο παίκτης φαίνεται έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Times» η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, η οποία δεν μπόρεσε το καλοκαίρι να πάρει από την Τότεναμ τον Χάρι Κέιν για να ενισχύσει την επίθεση της, ξεκινά συζητήσεις με τον Ιταλό ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, για να πάρει τα δικαιώματα του Χάαλαντ τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι.

«Ο μάνατζερ του Έρλινγκ Χάαλαντ, Μίνο Ραϊόλα, αναμένεται να έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι αναφορικά με το ενδεχόμενο μετακίνησης του 21χρονου φορ στους πολίτες τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι του 2022. Το συμβόλαιο του επιθετικού με την Ντόρτμουντ, που έχει ισχύ μέχρι το 2024, περιλαμβάνει μία ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 75 εκατ. ευρώ, που θα ενεργοποιηθεί το 2022» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X