Βόμβα για το μέλλον του Σαλάχ

Έπειτα από την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από τον πάγκο της Λίβερπουλ, ο αιγυπτιακός Τύπος αναφέρθηκε σε εκείνη του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο «Φαραώ» με βάση το δημοσίευμα της εφημερίδας «Al liwa» συμφώνησε με την Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά για συμβόλαιο τριών χρόνων με απολαβές 200 εκατομμυρίων ευρώ. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας θα δώσει ακόμη 100 εκατομμύρια ευρώ στους «ρεντς» για τη μεταγραφή του Σαλάχ από την Αγγλία στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Εθνών. Ο εμπειρος φορ της αγγλικής ομάδας έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

«Ο Σαλάχ θα παίξει στην Saudi Pro League την επόμενη σεζόν. Τα συμβόλαια έχουν υπογραφεί, αλλά πρώτα θέλει να κατακτήσει τον τίτλο στην Αγγλία και να φύγει ως πρωταθλητής», αναφέρει ο Τύπος της Αιγύπτου.

Πόλο Ανδρών: Για το πρώτο βήμα… επιστροφής κόντρα στον Ιωνικό
Προηγούμενο άρθρο Πόλο Ανδρών: Για το πρώτο βήμα… επιστροφής κόντρα στον Ιωνικό
Επόμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Ισόβια και στο Εφετείο για τη δολοφονία του 18χρονου μικροπωλητή
Θεσσαλονίκη: Ισόβια και στο Εφετείο για τη δολοφονία του 18χρονου μικροπωλητή

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News