Βόμβα παράνομου στοιχηματισμού στην Ολλανδία!

από AllAboutARIS

Σκάνδαλο στο ολλανδικό ποδόσφαιρο, καθώς αποκαλύφθηκε υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού, στην οποία εμπλέκονται και αρκετοί παίκτες της πρώτης κατηγορίας! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας AD, ποδοσφαιριστές της Eredivisie έχουν συμμετοχή και αναμένονται μέχρι και η προφυλάκιση αρκετών εξ αυτών.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δύο παίκτες της Σπάρτα Ρότερνταμ (Τομ Μπόγκελσνταϊκ και Άαρον Μέιερς) φέρονται να είναι μικρομέτοχοι στην εταιρία Edobet, που πέρσι είχε συνδεθεί με εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα χρήματος από εμπόριο ναρκωτικών.

Αυτό είχε συμβεί σε μία δίκη στην οποία είχαν καταθέσει ακόμα και οι Γουέσλεϊ Σνάιντερ, Ντιρκ Κάουτ, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι είχαν λογαριασμούς και τζόγαραν στην συγκεκριμένη εταιρία. Από εκεί και πέρα, ο μέσος της ΑΖ Τζόρντι Κλάσι έκανε μεταφορά ενός μεγάλου χρηματικού ποσού (30.000) σε λογαριασμό της Edobet, ενώ ο αριθμός των παικτών που εμπλέκονται είναι αρκετά μεγάλος.

Οι δύο παίκτες της Σπάρτα Ρότερνταμ απέκτησαν το 1% και το 2% αντίστοιχα των μετοχών της εταιρίας, με τον πρώτο να υπόσχεται αποπληρωμή με το επίδομα εφάπαξ που λαμβάνουν οι Ολλανδοί ποδοσφαιριστές όταν αποσύρονται από την ενεργό δράση.

Η Edobet προσέφερε την ευκαιρία απόκτησης μετοχών (αξίας 50.000 ευρώ) με τον ίδιο τρόπο και σε άλλους ποδοσφαιριστές, όπως τον παλιό εξτρέμ του Άγιαξ, Ρικάρντο Κίσνα, ο οποίος όμως επέλεξε να παραμείνει απλός παίκτης, κάτι που επίσης πάντως απαγορεύεται ρητά από το νομικό καθεστώς της Eredivisie. Οι εμπλεκόμενοι παίκτες, όσο και η Σπάρτα Ρότερνταμ αρνούνται τις κατηγορίες, όμως στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος ακόμη και για φυλάκιση των παικτών και όσων ασχολήθηκαν με παράνομο στοιχηματισμό.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X