«Βόμβα» στα τηλεοπτικά του Μουντιάλ, συσκέψεις στον ΑΝΤ1

από AllAboutARIS

Μετά το «φιάσκο» με το ΑΝΤ1+ και τα οργισμένα μηνύματα για τα τεράστια προβλήματα που παρουσιάζει η συνδρομητική πλατφόρμα του τηλεοπτικού σταθμού, η διοίκηση του καναλιού του Αμαρουσίου αλλάζει στάση και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, προσανατολίζεται να μεταφέρει όλα τα ματς ελεύθερο ΑΝΤ1 αλλά και το Μακεδονία TV!

Οι άνθρωποι του καναλιού, μετά τα σημαντικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν για δεύτερη σερί μέρα με τον ΑΝΤ1+ και είχε ως αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί το ματς της Αργεντινής με τη Σαουδική Αραβία, φαίνεται πως πήραν την απόφαση να μεταδοθούν όλα τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ από τις ελεύθερες συχνότητες του ANT1 και του Μακεδονία TV.

Προκειμένου να μην έρθει τούμπα όλο το πρόγραμμα του ANT1, ο οποίος έχει καθημερινές εκπομπές οι οποίες δεν μπορούν να αναβληθούν μέχρι να ολοκληρωθεί η διοργάνωση, φαίνεται πως αποφασίστηκε μερικά από τα παιχνίδια να μεταδοθούν από το Μακεδονία TV. Το ματς που… μετακομίζει στο Μακεδονία TV φαίνεται πως είναι αυτό των 15:00.

Αυτό θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες, όταν θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το οποίο πάντως όπως όλα δείχνουν θα μεταδοθεί από τις ελεύθερες συχνότητες των ANT1 και Μακεδονία TV, το οποίο ανήκει επίσης στον ίδιο όμιλο.

Οσον αφορά στα χρήματα που έχουν δώσει οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+, προκειμένου να δουν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι αναμένεται να επιστρέψει τα χρήματα σε όσους εγγράφηκαν το τελευταίο 15ημερο.

Ακόμα πάντως ούτε γι’ αυτό το θέμα έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις, ενώ κανείς δεν γνωρίζει εάν θα γίνει μερική ή ολική επιστροφή του ποσού.

Πηγή: to10.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X