Γαλλία: Συνελήφθησαν 68 άτομα για το χάος έξω από το Σταντ Ντε Φρανς – 174 τραυματίες!

Η σέντρα στον τελικό του Champions League καθυστέρησε περισσότερο από 35 περίπου λεπτά το βράδυ του Σαββάτου (28/5), λόγω της χαοτικής κατάστασης που επικρατούσε στον περιβάλλοντα χώρο του Σταντ Ντε Φρανς με τις δυνάμεις της Αστυνομίας και τους οπαδούς.

Σύμφωνα με την Parisien, οι Αρχές του Παρισιού προχώρησαν σε 68 συλλήψεις, ενώ 174 άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν εκατοντάδες οπαδοί των κόκκινων επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανδαιμόνιο.

Την ίδια στιγμή, άτομα με εισιτήριο δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν τις θύρες τους, περιμένοντας για πολλή ώρα τη σειρά τους εγκλωβισμένα έξω από τα κιγκλιδώματα, ενώ κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να σκαρφάλωναν και να πηδήξουν πάνω από τα ψηλά σύρματα μπαίνοντας με τη βία.

 

Υπουργείο Οικονομικών: Τα μέτρα στήριξης που επεξεργάζεται η κυβέρνηση
Προηγούμενο άρθρο Υπουργείο Οικονομικών: Τα μέτρα στήριξης που επεξεργάζεται η κυβέρνηση
Επόμενο άρθρο The Masked Singer: Ποιος τραγουδιστής βρισκόταν πίσω από το Ποπ Κορν που αποχώρησε; (vid)
The Masked Singer: Ποιος τραγουδιστής βρισκόταν πίσω από το Ποπ Κορν που αποχώρησε; (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News