Γαλλία: “Ο πρόεδρος έβλεπε σε μένα δύο στήθη και έναν κ…ο”

από AllAboutARIS

Τελειωμό δεν έχουν οι μπελάδες του προέδρου της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας!

Λίγες μέρες μετά την κατακραυγή για τα σχόλια προς τον Ζινεντίν Ζιντάν, για τα οποία απολογήθηκε, ο Νοέλ Λε Γκρε βρέθηκε εκ νέου στο στόχαστρο, αυτή τη φορά για πολύ πιο σοβαρό λόγο.

Βλέπετε, η μάνατζερ Σόνια Σουίντ αποκάλυψε σε συνεντεύξεις της ότι ο 81χρονος τεχνοκράτης την είχε προσεγγίσει επανειλημμένως ερωτικά στο πλαίσιο δήθεν συζητήσεων για επαγγελματικούς λόγους μεταξύ 2013 και 2017.

Η ατζέντισσα μίλησε σε Equipe και BFM TV και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά στο διάστημα αυτό, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Τον Σεπτέμβριο του 2014 με κάλεσε και μου είπε ότι έχω καταφέρει εκπληκτικά πράγματα. Μου είχε πει ότι θα με σύστηνε στην Μπριζίτ Ενρίκες, την κορυφαία γυναίκα αξιωματούχο της Ομοσπονδίας.

Ήθελε να συναντηθούμε στο διαμέρισμά του στο Παρίσι. Ήμουν 28 ετών τότε. Όταν είχα φτάσει, με περίμεναν δύο ποτήρια σαμπάνια, η Ενρίκες δεν ήρθε ποτέ και ο Λε Γκρε μου είχε πει ότι “δεν την χρειαζόμαστε, αν είμαστε αρκετά κοντά οι δυο μας, μπορώ να μετουσιώσω τις ιδέες σου σε πράξεις”.

Δεν ακούμπησα τη σαμπάνια, φοβόμουν πως μπορεί να είχε ρίξει κάτι μέσα. Έχουμε ακούσει τόσα πολλά. Έπρεπε να με σεβαστεί, ποτέ δεν με είδε σαν μάνατζερ αλλά σαν… γλυκό. Για να μιλήσω πιο άκομψα, με έβλεπε σαν δύο στήθη και έναν κ…ο!

Σε άλλη περίπτωση, μου έστελνε μηνύματα ότι του λείπω ή ηχητικά όπου έλεγε πως έχει πιει τρία ποτήρια σαμπάνια και πως με περίμενε για το τέταρτο».

Υπενθυμίζεται πως ο Λε Γκρε, που βρίσκεται στη θέση του προέδρου της FFF από το 2011 ερευνάται ήδη εδώ και έξι μήνες για καταγγελίες γυναικών εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση.

Προτεινόμενα Άρθρα