Γεννημένος μαχητής και έτοιμος για τελικό ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Σε καμία περίπτωση ο ΑΡΗΣ δεν πανηγυρίζει για την ισοπαλία στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έχει, μάθει, εξάλλου, αυτή η ομάδα, να παίζει μόνο για τη νίκη. Μπορεί να πανηγυρίζει, όμως, και να αισθάνεται περήφανος, καθώς αποτελεί διαφήμιση για τη Σούπερ Λιγκ η παρουσία του. Με τα καλά του και τα κακά του, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του, είναι μια ομάδα που μάχεται πάντα για να κερδίσει.

Μετά τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, μάλιστα, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έριξε από την κορυφή και την ΑΕΚ. Όπως είχε “γκρεμίσει” κάθε είδους προπαγάνδα και την περσινή αγωνιστική περίοδο, με το 2-2, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο ΑΡΗΣ πήγε στο χθεσινό ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης με πολλές αλλαγές στη σύνθεση του, εφτά συνολικά, σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο Μάντζιος θέλησε να δώσει «ανάσες» σε κάποιους βασικούς παίκτες, ενόψει του κρίσιμου ημιτελικού της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό και πολύ καλά έκανε.

Απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, ο ΑΡΗΣ αρνήθηκε να χάσει. Αρνήθηκε να χάσει και όταν ο Σιδηρόπουλος έκανε λάθος και υπέδειξε το απίθανο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ. Ο Άμραμπατ τραβούσε τον Μοντόγια από τη φανέλα και, όμως, από το VAR δεν έστειλαν τον διαιτητή να πάει να δει την ξεκάθαρη παράβαση.

Αντίθετα, στη φάση του 85ου λεπτού, ο Σιδηρόπουλος κλήθηκε να εξετάσει το μαρκάρισμα του Πινέδα στον Μορόν, με αποτέλεσμα να πάρει πίσω την απόφαση του για πέναλτι υπέρ του Ισπανού επιθετικού. Τραγικά ανθρώπινα λάθη, που θα μπορούσαν να στοιχίσουν στον ΑΡΗ την ήττα.

Όχι σε αυτόν τον ΑΡΗ, όμως, που ήταν αποφασισμένος και δεν παράτησε το παιχνίδι. Με τον Μορόν να ισοφαρίζει με πέναλτι στις καθυστερήσεις και να δίνει στην ομάδα του εκτός από έναν βαθμό, ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου.

Ολόκληρος ο οργανισμός του ΑΡΗ, ενωμένος σαν μια γροθιά, περιμένει το ματς της Τετάρτης, που θα «σφραγίσει» την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Και θα ανοίξει τον δρόμο, για την κατάκτηση του τίτλου…

Προτεινόμενα Άρθρα