Γερμανία: Άρχισε η δίκη του ποδοσφαιριστή που είχε σκηνοθετήσει τον θάνατό του

από AllAboutARIS

Άρχισε η δίκη του Χιανίκ Κάμπα, του πρώην παίκτη της Σάλκε ο οποίος φερόταν να είχε σκοτωθεί σε τροχαίο, αλλά τελικά είχε είχε σκηνοθετήσει τον θάνατό του.

Ο ποδοσφαιριστής είχε θεωρηθεί νεκρός σε τροχαίο το 2016, στην πατρίδα του το Κονγκό, βυθίζοντας σε πένθος την γερμανική ομάδα και όχι μόνο.

Αλλά τελικά, όπως αποδείχθηκε το 2020, ήταν ζωντανός και μάλιστα έμενε κοντά στο Γκεζελκίρχεν, με την αποκάλυψη να οδηγεί σε… ασφαλιστική απάτη της πρώην συζύγου του.

Ο Κάμπα ο οποίος είχε δηλωθεί νεκρός μετά από τροχαίο στις 9 Ιανουαρίου 2016 στο Κονγκό. Μετά από τέσσερα χρόνια βρέθηκε και ζούσε ζει αρκετά κοντά στην έδρα της Σάλκε,. Γιατί όμως θεωρήθηκε νεκρός και πως κατάφερε τόσα χρόνια να ζει στην Γερμανία και να μην τον έχει εντοπίσει κανείς;

Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ταινία, με τον Κάμπα να υποστηρίζει ότι τον Ιανουάριο του 2016, όταν είχε επισκεφτεί την πατρίδα του, το Κονγκό, οι φίλοι του με τους οποίους ήταν μαζί τον εγκατέλειψαν χωρίς έγγραφα, χρήματα ή κινητό τηλέφωνο. Τότε η σύζυγος του ισχυρίστηκε ότι είναι νεκρός και εισέπραξε μία αρκετά μεγάλη αποζημίωση!

Τώρα εμφανίστηκε ενώπιον της δικαιοσύνης για να δικαστεί για την απάτη…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X