Γεωργία – Κύπρος 4-0: Πήρε τη νίκη, αλλά συνεχίζει να βλέπει playoffs και την Ελλάδα

από AllAboutARIS

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε τον αγώνα της με την Κύπρο η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γεωργίας αφού επικράτησε 4-0.

Μαέστρος ήταν ξανά ο Κβαρατσχέλια, ενώ στη λίστα των σκόρερ μπήκε και ο Σενγκέλια του Παναιτωλικού. Στην αντίπερα όχθη η Κύπρος έμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα δίχως να έχει προσθέσει κάποιον πόντο στη συγκομιδή της.

Με αυτή τη νίκη έμεινε ζωντανή στη μάχη για τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, αλλά για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της θέλει να μην υπάρξει νικητής στην αναμέτρηση της Νορβηγίας με την Ισπανία (15/10, 21.45).

Στα του αγώνα η Γεωργία έκανε όλη τη δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 46′ ο Κιτεϊσβίλι άνοιξε το σκορ με τον Κβαρατσχέλια να κάνει το 2-0 στο 58′.

Το τρίτο γκολ ήρθε από τον Σενγκέλια του Παναιτωλικού στο 82′ μετά από ασίστ του σούπερ σταρ της Νάπολι, ενώ ο Μικαουτάτζε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Γεωργία (Γουϊλι Σανιόλ): Μαμαρντασβίλι, Κβιρκβέλια, Κάσια, Αζάροφ (71΄ Νταβιτασβίλι), Λοτσοσβίλι, Κιτεϊσβίλι (85΄ Κβεκβεσβίρι), Κοτσορασβίλι, Μαμουτσασβίλι, Κβαρατσχέλια (85΄ Μεκβαμπισβίλι), Τσακβετάτζε (71΄ Σενγκέλια), Ζιβζιβάτζε (59΄ Μικαουτάτζε)

Κύπρος (Τιμούρ Κετσπάγια): Μολ, Καρώ, Ν.Ιωάννου, Γκόγκιτς, Κούσουλος, Χριστοφή (70΄ Κακουλλής), Χ.Κυριάκου (62΄ Χαραλάμπους), Σπόλιαριτς, Ανδρέου (46΄ Αντωνίου), Κυπριανού, Κάστανος (70΄ Λοϊζου)

 

Προτεινόμενα Άρθρα