Γιαννιώτας: «Πολλές οι φορές που μίλησα με τον ΑΡΗ, αλλά…» (vid)

από AllAboutARIS

Αγάπη και λίγο από… παράπονο είχαν οι δηλώσεις του Γιάννη Γιαννιώτα, σχετικά με τον ΑΡΗ.

Ο 28χρονος εξτρέμ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Κόσμος των Σπορ” της ΕΡΤ-3, αναφέρθηκε στις νέες επαφές που είχε για την επιστροφή του στους “κιτρινόμαυρους”  ενώ έριξε τη… βόμβα αφού σημείωσε ότι δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμα χωρίς ομάδα.

Διαβάστε παρακάτω κάποιες από τις δηλώσεις του:

Για την πρόκριση επί του ΟΦΗ: «Ο ΑΡΗΣ προκρίθηκε δίκαια επί του ΟΦΗ. Έχει ένα φοβερό υλικό και έχει την δυνατότητα να πάρει έναν τίτλο. Με την πορεία που έχει, νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Είναι πρόβλημα να παίζεις με -6 βαθμούς».

Για το ενδεχόμενη επιστροφής στον ΑΡΗ: «Έχω συζητήσει με τον ΑΡΗ αρκετές φορές για να επιστρέψω. Πολλές φορές φτάσαμε στο σημείο για να γίνει η συμφωνία, αλλά τελευταία κάτι συμβαίνει πάντα. Σίγουρα υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα και από την ομάδα προς εμένα και από εμένα προς την ομάδα. Το καταλαβαίνω και στην πόλη καθώς στη Θεσσαλονίκη ζω. Τα χρόνια ακόμη δεν με πήρανε, ποτέ δεν ξέρεις».

Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Θα μπορούσα να πω μόνο αυτό. Δεν θα είμαι για πολύ ελεύθερος. Δόξα τω Θεώ υπάρχει κάτι οπότε, θα φορέσω ξανά ποδοσφαιρικά παπούτσια».

 

Προτεινόμενα Άρθρα