Γιαννιώτας στον Libero 107.4 FM: «Όσο παίζω το κεφάλαιο ΑΡΗΣ δεν θα κλείσει»

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Γιαννιώτας μίλησε στον Libero 107.4 FM και την εκπομπή «Pressing» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μεγάλο κεφάλαιο της καριέρας του, τον ΑΡΗ.

Για το ότι ο κόσμος του ΑΡΗ τον θυμάται: «Είναι ωραία πράγματα αυτά. Όποτε βρίσκομαι Θεσσαλονίκη ο κόσμος με θυμάται έτσι. Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό το πράγμα, κατά κάποιο τρόπο ο κόσμος με έχει συνδυάσει με την ομάδα και αυτό μόνο ικανοποίηση μου προκαλεί».

Για το κεφάλαιο ΑΡΗΣ: «Για μένα όσο παίζω ποδόσφαιρο δεν θα κλείσει. Πολλές φορές φτάσαμε στο παρά πέντε, 2 και 3 φορές. Για κάποιο λόγο δεν έγινε. Συνεχίζουμε, ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να συμβεί»

Για τη φετινή σεζόν του ΑΡΗ: «Για μένα η χρονιά άρχισε πολύ στραβά με το -6, όχι αγωνιστικά. Ο ΑΡΗΣ όμως, μέσα στο γήπεδο, βγάζει μια ωραία ενέργεια. Με καλούς παίκτες. Δυσκολεύτηκε πολύ στο γκολ, αλλά με τους ποδοσφαιριστές και την ποιότητα τους, βρήκε τα κουμπιά και κατάφερε να μπει στην τροχιά της πορείας που ήθελε από την αρχή και παίρνοντας πίσω τους βαθμούς, δείχνει πλέον μεγάλη αυτοπεποίθηση. Στο ξεκίνημα, οι βασικοί αντίπαλοι ήδη τον περνούσαν έξι βαθμούς. Πολύ δύσκολο για τους παίκτες, έξτρα άγχος. Αν ο ΑΡΗΣ είχε από την αρχή τους βαθμούς, θα ήταν πολύ καλύτερα η ομάδα».

Για τον Χερμάν Μπούργος: «Μιλάμε για τόσο μεγάλο προπονητή. Φάνηκε ότι έχει έρθει διαβασμένος. Σίγουρα και οι συνεργάτες του τον βοήθησαν να καταλάβει που έχει έρθει. Κάποια στιγμή το κατάλαβε καλύτερα κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Ήρθε και είναι έτοιμος σα να παρακολουθούσε την ομάδα χρόνια. Ένα μήνα προπονητής στην ομάδα, σίγουρα δεν πρόλαβε να αλλάξει τα πάντα. Αλλά τα μηνύματα και τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Νομίζω θα δείξει πολλά πράγματα από το καλοκαίρι και μετά που θα δουλέψει την ομάδα με χρόνο και ηρεμία. Όταν κάποιος είναι καλός προπονητής φαίνεται μέσα στο γήπεδο».

Για την μάχη της Ευρώπης: «Σίγουρα η ΑΕΚ έχει τα ζητήματά της. Βλέπω έναν ΑΡΗ ίσως πιο έτοιμο. Πιο σίγουρο. Αλλά και ο Παναθηναϊκός φέτος παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και στα μεταξύ τους παιχνίδια και στο ποιος το θέλει πιο πολύ. Μπορεί να κερδίσεις ένα ντέρμπι με 3-0 και στη συνέχεια να χάσεις».

Προτεινόμενα Άρθρα