Γιαννόπουλος στον Libero 107,4: “Ο ΑΡΗΣ κέρδισε τις μάχες του στα δικαστήρια, δεν του χαρίστηκε τίποτα.”

από AllAboutARIS

Ο έγκριτος νομικός του ερασιτέχνη ΑΡΗ, Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε στο LIBERO 107,4 και στην εκπομπή PRESSING για την μεγάλη νομική νίκη των κιτρινόμαυρων και την διαγραφή των 35 εκατομμυρίων € που αφορούσαν πρόστιμα και προσαυξήσεις

Αναλυτικά ανέφερε:

Για την διαγραφή των χρεών:

“Είναι το συντριπτικά μεγαλύτερο νούμερο που είχαμε ποτέ. Πρόκειται για προσαυξήσεις φυσικά. Υπερβαίνει το ποσό του κεφαλαίου, αφορούν σε πρόστιμα και προσαυξήσεις, της υπόθεσης εικονικών τιμολογίων του 2010.

Δεν έγινε τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από αυτό που ορίζει το σύνταγμα. Το αναμενόμενο κοινώς.

Αυτό αναμέναμε και εμείς ως Ερασιτέχνης.

Ο ΑΡΗΣ άρχισε τις προσφυγές από το 2013. Μια τιτάνια προσπάθεια. Είναι λυπηρό πως γίνεται προσπάθεια να αμαυρωθεί ο ΑΡΗΣ. Από άτομα που δεν γνωρίζουν…

Υπάρχει η δυνατότητα να μάθει ο καθένας την αλήθεια, υπάρχει όμως και η διάθεση τους για διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Κανένα δικαστήριο δεν έχει την δυνατότητα να παρέμβει ώστε να σβηστούν χρέη παρανόμως ή χαριστικά. Πρόκειται για νόμο ο οποίος μας επέτρεψε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ο ΑΡΗΣ θα συνεχίσει να πληρώνει τις οφειλές που απομένουν. Ο ΑΡΗΣ είναι από τους λίγους συλλόγους στην Ελλάδα που πληρώνει μέχρι και σήμερα ΦΠΑ.

Όλα αυτά τα μέτωπα που άνοιξαν εδώ και 10 χρόνια ήταν πολλά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους διετέλεσαν πρόεδροι στον Ερασιτέχνη ΑΡΗ.

Ο ΑΡΗΣ, για να μην το κουράζουμε, έχει δικαιωθεί με δικαστικές αποφάσεις. Τελεία και παύλα! ”

Για το μέλλον:

“Τα μεγάλα νομικά θέματα που χειριστήκαμε φέτος, όπως για παράδειγμα το θέμα της ΚΑΕ στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο χειριστήκαμε με τον Χρήστο Γρόλιο ήταν μεγάλες νίκες για τον ΑΡΗ. Ιστορικής σημασίας θα έλεγα. Φέτος μετά από αυτά τα δύο μέτωπα δεν έχουμε κάτι άλλο που χρίζει προβληματισμού.

Είναι η πρώτη στιγμή, μετά από χρόνια, που το μέλλον του ΑΡΗ προδιαγράφεται ελπιδοφόρο 100%.

Ακούσαμε πάρα πολλά τόσο καιρό και κάναμε υπομονή μέχρι να δικαιωθούμε.

Τον ΑΡΗ τον έφθειρε πολύ η αφαίρεση βαθμών. Αυτό που γλιτώσαμε από το μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντική η νίκη μας στο μπάσκετ. Και η εξασφάλιση συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ένας τρομακτικός αγώνας. ΑΙσθάνομαι ευλογία που ήρθα σε επαφή με άτομα που έχουν τόση αγάπη στον σύλλογο. Όπως είναι ο Λευτέρης Αρβανίτης, ο Αχιλλέας ο Ρουσιαμάνης, ο Χάρης ο Παπαγεωργίου. Και όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Αισθάνθηκα ευτυχής.

Ο ΑΡΗΣ δεν έχει τίποτα να φοβάται όσο έχει αυτά τα άτομα. ”

Για τον Άλκη:

“Είναι ένα νομικό ζήτημα που εμμέσως έχει εμπλοκή ο ΅Ερασιτέχνης. Θα ασκήσουμε τα δικαιώματα που έχουμε όταν έρθει η ώρα. Αποτελεί την κορωνίδα των επιδιώξεων του συλλόγου και θα μας απασχολήσει σίγουρα το επόμενο διάστημα. Όλα έπονται αυτού το οποίο συνέβη με τον Άλκη. Δεν έιναι η ώρα ακόμη όμως… ”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X