Για κόσμο… ούτε φωνή ούτε ακρόαση

από AllAboutARIS

Πριν από μερικές ημέρες η ΕΠΟ ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Παναθηναϊκό θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου στις 25 Μαΐου.

Εκείνο που δεν αναφέρεται στη συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι αν το ματς θα γίνει με κόσμο ή όχι. Κάτι που αρχικά άφησε μια χαραμάδα αισιοδοξίας, όμως οι μέρες περνούν κι εξέλιξη δε φαίνεται να υπάρχει.

Πριν από περίπου έναν μήνα, ο δήμαρχος Βόλου και ισχυρός άνδρας του ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος είχε δηλώσει με στόμφο πως…: «Θα βάλω εγώ κάμερες και το τουρνικέ και το Πανθεσσαλικό θα είναι έτοιμο». Η ομάδα του εξακολουθεί να παίζει κεκλεισμένων των θυρών. Την ίδια ώρα, άνθρωποι της ΕΠΟ, όπως για παράδειγμα ο Στέργιος Αντωνίου, λέει συνεχώς το τελευταίο διάστημα ότι το ματς θα γίνει κεκλεισμένων κι ότι το Πανθεσσαλικό δεν είναι ασφαλές για να φιλοξενήσει κόσμο. Όσοι έχουν πάει έστω και για μία φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο ξέρουν…

Γενικά η ΕΠΟ δε δείχνει να… νοιάζεται ώστε να γίνει ένας τελικός Κυπέλλου γιορτή παρουσία κόσμου και των δύο ομάδων. Αν ήταν θα είχε ασχοληθεί πολύ ζεστά εδώ και καιρό. Φαίνεται πως δεν την απασχολεί ιδιαίτερα.

Όσο για τον Παναθηναϊκό, ούτε που εμφανίζεται. Άλλωστε από την αρχή, στην προσπάθειά του να «πάρει» τον τελικό στο ΟΑΚΑ, εξέφραζε διάφορες δικαιολογίες.

Επί της ουσίας και σήμερα που μιλάμε μόνο ο ΑΡΗΣ θέλει κόσμο, μόνο ο ΑΡΗΣ έχει ασχοληθεί με το θέμα και μόνο ο ΑΡΗΣ προσφέρθηκε μέχρι και να συνδράμει οικονομικά.

Προτεινόμενα Άρθρα