Για την ώρα Οντουμπάζιο… και βλέπουμε

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η λέξη “στόπερ” ακούγεται περισσότερο από κάθε άλλη στον ΑΡΗ εδώ και αρκετές μέρες, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμα ουσιαστική εξέλιξη.

Σε πέντε μέρες η ομάδα υποδέχεται τη Ντιναμό Κιέβου αλλά ο Τόλης Τερζής δεν έχει ακόμα κάποια νέα επιλογή για την αρχική του ενδεκάδα και αυτό δύσκολα φαίνεται ότι θα αλλάξει ακόμα και αν έρθει ο Ισμαήλ Ανεμπά στη Θεσσαλονίκη μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ο σχεδιασμός για την ώρα προχωράει έχοντας ως δεδομένο ότι ο Μόουζες Οντουμπάζιο θα κληθεί να παίξει πάλι δίπλα στον Φαμπιάνο. Στα δύο παιχνίδια με την Αραράτ η παρουσία του στο κέντρο της άμυνας ήταν θετική, δεδομένων των συνθηκών, όμως με τη Ντιναμό Κιέβου οι απαιτήσεις θα είναι πολύ μεγαλύτερες.

Με δεδομένο ότι πρέπει να γίνει κάποια μεγάλη έκπληξη εν όψει του πρώτου αγώνα, το θέμα είναι το δεύτερο ματς και να είναι έτοιμος είτε ο Μπράμπετς είτε ο στόπερ που θα έρθει τα επόμενα 24ωρα. Κάτι που εφόσον υλοποιηθεί, θα σημαίνει ότι θα είναι και η μία αλλαγή που έχει δικαίωμα να κάνει ο ΑΡΗΣ ως την Τρίτη.

Ο Τσέχος δεν μπήκε τυχαία στην αποστολή καθώς έχει κάνει αλματώδη πρόοδο τις τελευταίες μέρες. Οι πιθανότητες συνεχίζουν να μην είναι με το μέρος του, ωστόσο θα το παλέψει και ο ΑΡΗΣ θα περιμένει να δει την βελτίωσή του τις επόμενες μέρες.

Προτεινόμενα Άρθρα