Για το «2 στα 2» στο ντέρμπι!

από AllAboutARIS

Μετά τη νίκη του στην Τούμπα, ο Άρης θέλει να επικρατήσει του ΠΑΟΚ και στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στο 0% γκανιότα από την Interwetten.gr το ντέρμπι, όπως και άλλα πέντε παιχνίδια, τα οποία μπορούν να παιχτούν και συνδυαστικά!

Την σεζόν 1998-99, ο Άρης πέτυχε νταμπλ νικών επί του ΠΑΟΚ, θριαμβεύοντας στην Τούμπα (4-1), αλλά και στο Χαριλάου (2-0). Και, 23 χρόνια αργότερα, ψάχνει απόψε (Κυριακή 20/02, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να κάνει και πάλι το «2 στα 2» επί του Δικεφάλου, ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις πιθανότητες εισόδου στην εξάδα των play off της Super League Interwetten.

Η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα το ντέρμπι, μαζί βεβαίως με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

Πάνω από 3,00 ο (πολύ ελκυστικός) άσος των Κίτρινων, οι οποίοι θα αγωνιστούν υπό το βλέμμα του νέου προπονητή τους Χερμάν Μπούργος και, βεβαίως, θέλουν να του χαρίσουν μια σπουδαία νίκη για το «καλώς ήρθες».

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα Combo Bets της Interwetten.gr, όπως ο παρακάτω συνδυασμός που προσφέρεται με απόδοση 8,60: Να νικήσει ο Άρης και, ταυτόχρονα, να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ συνολικά και να εκτελεστούν πάνω από 9,5 κόρνερ συνολικά.

Η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που δίνει την δυνατότητα ταυτόχρονου πονταρίσματος σε δύο ή και περισσότερους αγώνες με 0% γκανιότα, με το πρόγραμμα Κυριακής και Δευτέρας να περιλαμβάνει συνολικά έξι παιχνίδια.

Εκτός, λοιπόν, από το ντέρμπι, η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα τις παρακάτω αναμετρήσεις: Φιορεντίνα – Αταλάντα (Κυριακή 20/02, 13:30), Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (20/02, 16:00), Βαλένθια – Μπαρτσελόνα (20/02, 17:15), Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Σοσιεδάδ (20/02, 22:00) και Θέλτα – Λεβάντε (Δευτέρα 21/02, 22:00).

Τελική εξάδα και τελικός «αιωνίων» στο μπάσκετ!

Η κανονική περίοδος της Super League Interwetten πλησιάζει στο τέλος της και η μάχη για την είσοδο στην πρώτη εξάδα των play off έχει πάρει… φωτιά! Η Interwetten.gr προσφέρει την δυνατότητα επιλογής των ομάδων που θα ακολουθήσουν Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην τελική εξάδα, με τον Άρη να προσφέρεται αυτή την στιγμή στο (πολύ ελκυστικό) 2,80.

Η Interwetten.gr, όμως, προσφέρει επιλογές με υψηλές αποδόσεις και για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (Κυριακή 20/02, 17:00), ο οποίος θα κρίνει και την πρώτη κούπα της σεζόν στην χώρα μας.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτεινόμενα Άρθρα