Για όποιον νοιάζεται κι ενδιαφέρεται…

από Γιάννης Παντελίδης

Ας συμφωνήσουμε όλοι σε κάτι. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι στα καλά του. Και το θέμα είναι πως αυτό συμβαίνει στο χειρότερο χρονικά σημείο. Εν μέσω σημαντικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά αυτή τη στιγμή εμάς με ενδιαφέρει το δεύτερο.

Κοιτάξτε να δείτε, δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός, να «νιώθεις» ή να ξέρεις πράγματα και καταστάσεις για να καταλάβεις ότι η ομάδα δεν είναι στα… ίσια της. Για το τι φταίει γι’ αυτό, προφανώς και υπάρχουν αρμόδιοι για να απαντήσουν. Να απαντήσουν; Το αποσύρω. Για να το λύσουν είναι το σωστό. Αλλά κι αυτό σήμερα δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μας απασχολήσει. Ένας είναι ο στόχος. Όπως λένε και τα «πετσιά»…: «Την πρόκριση εμείς ή… εμείς».

Φαντάζομαι ή θέλω να πιστεύω πως όλοι έχουν αντιληφθεί τι «παίζεται» σήμερα. Η πρόκριση θα δώσει χρόνο κι ελπίδα για τίτλο. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα φέρει τεράστια κρίση σε όλα τα επίπεδα και κανείς δεν ξέρει μέχρι που θα φτάσει. Αυτή όμως είναι μία κουβέντα που εύχομαι να μην χρειαστεί να την κάνουμε. Τουλάχιστον όχι τώρα.

Προφανώς δεν ζητάει κανείς πολλά παραπάνω, πέρα από το αυτονόητο. Την πρόκριση. Καμία δικαιολογία εδώ που φτάσαμε πλέον. Ο ΑΡΗΣ είναι κλάσεις ανώτερος από την Λαμία κι οφείλει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να το δείξει και μέσα στο γήπεδο. Νιώστε, καταλάβετε, αισθανθείτε. Τούτη τη στιγμή είναι η ώρα. Η πίεση και το «πρέπει» οφείλει να σας δώσει φτερά. Βγάλτε εγωισμό. Δεν μπορεί, θα σας πειράξει. Δείξτε το…

Επικοινωνία:

Email: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/yiannis.pantelidis.5

Instagram: www.instagram.com/yiannis_pantelidis/

Twitter: twitter.com/Pantelidis

linkedin: www.linkedin.com/in/yiannis-pantelidis-43794a83/

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X