ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ… ALLABOUTARIS TV SPECIAL EDITION!

από AllAboutARIS

Όλα αυτά τα χρόνια το AllAboutARIS.gr συνεχώς εξελίσσεται και προσπαθεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της εποχής, αλλά παράλληλα και να διατηρήσει την ολοκληρωτική του ανεξαρτησία, Αυτό το έχουμε καταφέρει χάρη στην στήριξη όλων σας! Με προσεκτικά βήματα, προσπαθούμε να ενημερώνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς να…κυνηγάμε το κλικ των εντυπώσεων, της εσωστρέφειας, του λαικισμού. Πλέον άπαντες γνωρίζουν ότι θα γράψουμε κάτι μόνο εφόσον ισχύει πραγματικά.

Τον τελευταίο 1.5 περίπου χρόνο ξεκινήσαμε ένα νέο εγχείρημα με τηλεοπτικές εκπομπές στο κανάλι του ALLABOUTARIS TV στο youtube. Αρχικά 3 φορές την εβδομάδα με Χρύσανθο Τσαλτίδη, Νίκο Παπαδόπουλο και Περικλή Τράιο. Προστέθηκε η BASKETBALL EDITION με Σταμάτη Μουρελή και Γιώργο Γκάτο! Τα pre και post game σε κάθε αγώνα του ΑΡΗ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Πλέον στην παρέα μας βρίσκεται ο Ζάχος Drooling με την δική του εκπομπή ALLABOUTDROOLING, αλλά και η Ελένη Γρηγοράκη με AllAboutARIS TV news!

Από την προηγούμενη εβδομάδα προστέθηκε και η LIVE κάλυψη των αγώνων ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ! Και φυσικά το ίδιο θα συμβαίνει τόσο στα εκτός έδρας παιχνίδια του ποδοσφαίρου, όσο και στα σημαντικότερα εντός έδρας παιχνίδια του Αυτοκράτορα με παρουσία Live από τα γήπεδα και υποστήριξη από το στούντιο, με την συνδρομή του Gabrieli Media Group που έχει αναλάβει την τεχνική υποστήριξη του εγχειρήματος!

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την υποστήριξη των χορηγών μας! Από την πρώτη μέρα υπήρξαν φίλοι του ΑΡΗ επιχειρηματίες που στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθεια γιατί πιστεύουν σε αυτό που κάνουμε και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ! Παράλληλα όμως ήρθαν δίπλα μας και επιχειρηματίες που είδαν ότι μπορούν να προβληθούν με τον καλύτερο δυνατό και επαγγελματικό τρόπο μέσω του ALLABOUTARIS TV και φυσικά οι ευχαριστίες μας είναι δεδομένες και για αυτούς!

Πλέον το κανάλι μας έχει αγγίξει τα 13.000 εγγραφές, που μάλιστα αποτελούν μόλις το 50% όσων παρακολουθούν τις εκπομπές με ότι αυτό συνεπάγεται για την…τηλεθέαση μας! Με αυτά τα δεδομένα θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα. Αρκετοί έχετε ζητήσει να μας βοηθήσετε με διάφορους τρόπους, αλλά το youtube έχει τους δικούς του κανόνες!

Το συνδρομητικό του πρόγραμμα είναι συγκεκριμένο και φυσικά δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε άλλο δρόμο. Ενεργοποιούμε, λοιπόν, και το συνδρομητικό κομμάτι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ!

Ορίσαμε φυσικά την κατώτερη τιμή που μας δίνει δικαίωμα το youtube ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, που είναι 4.99 ευρώ τον μήνα. Φυσικά μπορείς ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους κανόνες του youtube να διακόψεις την συνδρομή σου! Μακάρι να εξελιχθεί η όλη κατάσταση, ώστε να ενεργοποιήσουμε πολλαπλά επίπεδα, όπου η κατώτερη συνδρομή είναι 2.99. Για την ώρα όμως η μοναδική επιλογή είναι 4.99 ευρώ με όλους τους φόρους! Μην μας ρωτάτε πόσα χρήματα έρχονται σε εμάς και πόσα στο youtube, γιατί και μεις θα το μάθουμε στην πράξη.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να δώσουμε στα μέλη μας προνόμια. Και ποια προνόμια είναι μεγαλύτερα για έναν Αρειανό από το να κερδίζει εισιτήρια διαρκείας ή μεμονωμένα εισιτήρια, φανέλες, μπάλες, κασκόλ, αναμνηστικά από τον Θεό του Πολέμου. Αυτός θα είναι ο δικός μας τρόπος ανταμοιβής για όλους όσους που θα επιλέξετε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να στηρίξετε την δική μας προσπάθεια σε ένα μιντιακό περιβάλλον που ξέρετε πολύ καλά το πώς αντιμετωπίζει τον ΑΡΗ.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ALLABOUTARIS TV SPECIAL EDITION KAI ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΡΗ! KEΡΔΙΣΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΜΕΣΩ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ! ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ! ΦΑΝΕΛΕΣ, ΜΠΑΛΕΣ, ΚΑΣΚΟΛ, ΚΑΠΕΛΑ, ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ, ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΓIA THN MΠOYTIK ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΔΩΡΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ALLABOUTARIS TV SPECIAL EDITION! KAI ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΑΜ ΤΟΥ ALLABOUTARIS!

Θέλουμε να πολλαπλασιάσουμε τις φωτογραφίες των νικητών των δώρων μας, σαν αυτά που μοιράσαμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα και μπορείτε να δείτε στο σχετικό ποστ. Ο τρόπος απλός. Πατάς το κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο κανάλι μας στο youtube (https://www.youtube.com/c/AllAboutARISTV) σε κατευθύνει για τον τρόπο πληρωμής της συνδρομής και γίνεσαι μέλος του ALLABOUTARIS TV SPECIAL EDITION!

Μία ακόμα απαραίτητη σημείωση. To youtube δίνει την δυνατότητα δωρεάς ακόμα και χωρίς εγγραφή.  Κάτω από κάθε βίντεο στην επιλογή  “ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ” μπορεί ο καθένας να επιλέξει να…πριμοδοτήσει με όποιο ποσό θέλει. Από 1 ευρώ και όσο θέλει, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! VAMOS…

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα