Γιοβάνοβιτς: “Δεν παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες όταν παίζεις κόντρα στον ΑΡΗ” (vid)

από AllAboutARIS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τοποθετήθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΑΡΗ.

“Κερδίσαμε δίκαια. Όλα τα παιχνίδια με τον ΑΡΗ είναι δύσκολα γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, με αρκετές μονομαχίες και προσπάθεια η μια ομάδα να μην αφήνει την άλλη να κάνει παιχνίδι. Ήταν ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο είχαμε πιο ψηλά τις γραμμές, ασκήσαμε μεγαλύτερη πίεση και δεν μπορούσαν να είναι απειλητικοί. Καταφέραμε να ανοίξουμε τον ρυθμό, να φτιάξουμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες. Δεν ήταν εύκολη η νίκη, σε καμία περίπτωση, όμως ήταν απόλυτα δίκαιη” σημείωσε αρχικά.

Για το αν ο Παναθηναϊκός ήταν σε κρίση μετά την απώλεια με τον Βόλο:

“Βοηθάτε και εσείς σε αυτό λίγο. Ένα κακό αποτέλεσμα… κρίση. Όλες οι ομάδες στα πλέι οφ, παίζουν μεταξύ τους. Δε μπορούν να περάσουν κρίση εξαιτίας ενός αποτελέσματος. Κάθε παιχνίδι έχει σημασία γιατί έχουν μείνει λίγα. Η πίεση αυξάνεται αλλά είμαστε εδώ γιατί έχουμε σταθερότητα μέσα στη χρονιά. Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Τα πλέι οφ είναι αμφίρροπα, με μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν ταιριάζει η λέξη κρίση σε οποιαδήποτε ομάδα στα πλέι οφ.”

Για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ:

“Δεν έχω ιδέα για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Δε με απασχολεί κιόλας, γιατί έχουμε τόσα θέματα στο κεφάλι μας. Κάθε παιχνίδι που έχουμε σκεφτόμαστε. Παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, διακοπή κα πάντα πρέπει να βλέπουμε το επόμενο βήμα. Αυτό μας ενδιαφέρει άμεσα. Δε βλέπαμε τα αποτελέσματα άλλων, ούτε θέλουμε στο μέλλον. Θα βασιστούμε σε εμάς.”

 

Προτεινόμενα Άρθρα