Γιορτές και… αποδεσμεύσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χριστούγεννα πλέον στον ΑΡΗ… Μέρες ξεκούρασης για το αγωνιστικό τμήμα, όχι όμως και για κάποια από τα στελέχη της ομάδας.

Ο Ιανουάριος δεν απέχει πολύ και η ατζέντα της διοίκησης έχει αρκετά ζητήματα, μεταξύ των οποίων είναι και τα συμβόλαια που θέλει να “ξεφορτωθεί” ο ΑΡΗΣ, ώστε να ανοίξει και επιπλέον χώρο στο μπάτζετ για πιθανές μεταγραφικές κινήσεις.

Μήτρογλου, Ντουάρτε και Χαΐροβιτς είναι οι περιπτώσεις στις οποίες πέφτει ήδη το βάρος και στον ΑΡΗ θα ασχοληθούν πιο επισταμένα μέσα στο επόμενο διάστημα.

Είναι ενδεικτικό ότι και οι τρεις αποχώρησαν νωρίτερα για τις διακοπές των Χροστουγέννων, αφού έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία.

Μήτρογλου και Ντουάρτε είναι στην ίδια κατηγορία. Τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να τα λύσει από τώρα και με την προϋπόθεση ότι θα γλιτώσει κάποια χρήματα. Η διαδικασία δεν αναμένεται εύκολη, αφού καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει δείξει διάθεση για κάτι τέτοιο, όμως θα γίνει προσπάθεια.

Ο Χαΐροβιτς αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση, καθώς μιλάμε για κλειστό τριετές συμβόλαιο και έτσι υπάρχει η επιλογή να φύγει δανεικός για το δεύτερο μισό της σεζόν εάν δεν βρεθεί η “χρυσή” τομή ώστε να λύσει το συμβόλαιό του.

Οταν θα υπάρξει εικόνα από τις παραπάνω περιπτώσεις, θα αρχίζει να ξεκαθαρίσει και το τοπίο για τις προθέσεις του ΑΡΗ τον Ιανουάριο.

Προτεινόμενα Άρθρα