Γιουβέντους: «Δουλεύει» τις ανανεώσεις των Βλάχοβιτς και Κιέζα

από AllAboutARIS

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Ρούντι Γκαλέτι ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter πως η Γιουβέντους έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει ώστε να πετύχει συμφωνίες με αμφότερους τους Βλάχοβιτς και Κιέζα για να ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία.

Είναι γνωστό πως πρόκειται για τους δύο πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας αυτή τη στιγμή και η «μεγάλη κυρία» θέλει να χτίσει επάνω τους τη νέα της ομάδα. Ο Ιταλός εξτρέμ, στην πρώτη του γεμάτη σεζόν μετά την ρήξη χιαστού που είχε υποστεί, πραγματοποίησε 32 συμμετοχές σκοράροντας οκτώ γκολ και δίνοντας δύο ασίστ σε 2.142 λεπτά ενώ ο Σέρβος στράικερ πραγματοποίησε 33 συμμετοχές σημειώνοντας 17 γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ σε 2.295 λεπτά.

 

Για τον Κιέζα έχει υπάρξει έντονη φημολογία για ενδιαφέρον από κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας, με την Αλ Ιτιχάντ να φαίνεται πως ξεχωρίζει ανάμεσά τους, γι’ αυτό και οι «μπιανκονέρι» έχουν ήδη ξεκινήσει τις συνομιλίες μαζί του. Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν θα υπάρξει νέα συνάντηση για να προχωρήσουν εντατικότερα οι συζητήσεις. Την υπόθεση αυτή παρακολουθεί από κοντά και η Ρόμα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα