Γιουβέντους: Πωλητήριο σε Ντε Λιχτ, κάνει μεγάλη προσφορά η Τσέλσι!

από AllAboutARIS

Η Γιουβέντους δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να ανανεώσει με τον Ματάις Ντε Λιχτ και έχει πάρει απόφαση να σεβαστεί την επιθυμία του και να τον βάλει στη βιτρίνα για πώληση, με την Τσέλσι να είναι έτοιμη να προσφέρει 70 εκατ.ευρώ για τον Ολλανδό.

Ο Ματάις Ντε Λιχτ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Γιουβέντους όμως το γεγονός αυτό φαίνεται πως δεν είναι αρκετό για να οδηγήσει τις δύο πλευρές να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Τουναντίον, οι δηλώσεις… προβληματισμού του Ολλανδού στόπερ για την παρουσία της βέκια σινιόρα στις δύο τελευταίες σεζόν έφεραν στην επιφάνεια την προτίμησή του να αποχωρήσει, με τους Τορινέζους από την πλευρά τους να μην είναι αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Το ιδανικό θα ήταν να βρεθεί κάποια ομάδα και να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ, όμως αυτό δεν φαντάζει ρεαλιστικό σενάριο και έτσι οι μπιανκονέρι κοιτάζουν να πάρουν την καλύτερη δυνατή προσφορά στα χέρια τους για να περιορίσουν τη “χασούρα”, σε σύγκριση με τα 85 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησαν τρία χρόνια πριν για να τον πάρουν από τον Άγιαξ.

Όσο για τους ενδιαφερόμενους; Οι δύο ομάδες που βρίσκονται στο προσκήνιο είναι αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι, με τους μπλε να εμφανίζονται ωστόσο περισσότερο δραστήριοι σύμφωνα με την “Sportmediaset” και να προσφέρουν 70 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους, από τη στιγμή η πρόσφατη πρότασή της να δώσει ως αντάλλαγμα τον Βέρνερ, απορρίφτηκε.

Το ίδιο μέσο υποστηρίζει ότι η Τσέλσι έχει και εναλλακτικές περιπτώσεις σε περίπτωση που η “Γιούβε” αρνηθεί την πρότασή της, που είναι ο Κουλιμπαλί της Νάπολι και ο Μπρέμερ της Τορίνο, που δείχνει ωστόσο να προτιμάει την Ίντερ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X