Γιουνάιτεντ σε Κριστιάνο: “Ή αλλάζεις συμπεριφορά ή σου λύνουμε το συμβόλαιο”

από AllAboutARIS

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγες ώρες μετά την ταπεινωτική ήττα από την Μπρέντφορντ με 4-0 και από το κάδρο των ευθυνών δεν εξαιρείται κανείς, ούτε πλέον και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που τα τερτίπια του έχουν εξοργίσει τόσο τους φίλους της ομάδας, όσο και τη διοίκηση.

Η συμπεριφορά του μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην Μπρέντφορντ, που αρνήθηκε να πάει στους εκδρομείς φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο τσακωμός του με τον Στιβ ΜακΛάρεν φαίνεται ότι ταρακούνησε για τα καλά τη διοίκηση της ομάδας που θα φροντίσει να του τρίξει τα δόντια.

Όπως σημειώνει στο ρεπορτάζ του το «Sky Sports», η διοίκηση ετοιμάζεται να έχει συζήτηση μαζί του ώστε να απαιτηθεί η αλλαγή της συμπεριφοράς του, αλλιώς θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να τερματίσουν το συμβόλαιό του.

Μπορεί αυτό να φαντάζει ως απειλή από πλευράς αγγλικού συλλόγου, αλλά μάλλον αυτή η εξέλιξη εξυπηρετεί το πλάνο του Πορτογάλου που έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να φύγει ως ελεύθερος για να αγωνιστεί σε ομάδα που συμμετέχει στο Champions League.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X