«Γκάζια» στον Αστέρα Τρίπολης, «τελείωσαν» ποδοσφαιριστή

Εξελίξεις υπήρξαν στον Αστέρα Τρίπολης, με αφορμή την εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, όπου μετράει μία νίκη σε οκτώ συνεχόμενα ματς.

Ο πρόεδρος, Γιώργος Μποροβήλος, βρέθηκε τη Δευτέρα στην προπόνηση και μίλησε στους παίκτες. Μεταξύ άλλων τους τόνισε εμφανίσεις όπως η πρόσφατη της Νίκαιας δεν πρέπει να επαναληφθούν και δεν θα γίνουν αποδεκτές, ενώ από τη διοίκηση δεν έμειναν μόνο στα… λόγια αλλά πέρασαν και σε πράξεις.

Πλέον, ο Αντρίαν Ριέρα αποτελεί παρελθόν από τους Αρκάδες μετά από μία τετραετία εκεί παρουσίας, αφού ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που μένει ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του καθώς δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του. Μάλιστα ο 26χρονος δεν θα είναι ο μόνος που θα δει την πόρτα της εξόδου και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι.

Χαλκηδόνα: Ανατροπή με την υπόθεση δολοφονίας – Ο 34χρονος γιος σκότωσε την μητέρα
Προηγούμενο άρθρο Χαλκηδόνα: Ανατροπή με την υπόθεση δολοφονίας – Ο 34χρονος γιος σκότωσε την μητέρα
Επόμενο άρθρο Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι «μπήκαν» κι έκλεψαν μονοκατοικία στη Θέρμη (vid)
Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι «μπήκαν» κι έκλεψαν μονοκατοικία στη Θέρμη (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News